Βόλος: «Σκότωσα αυτόν που δηλητηρίαζε το παιδί μου»

Δολοφόνησε τον κουνιάδο του - Βίαζε την κόρη του από τα εννιά της χρόνια

Αποφασισμένος να σκοτώσει τον αδελφό της συζύγου του, μόλις έμαθε πως βίαζε την κόρη του από την ηλικία των εννέα ετών, φαίνεται πως ήταν ο 50χρονος στον Βόλο

O 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του

O 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, ο δράστης όταν του αποκάλυψε η κόρη του τον εφιάλτη που βίωνε φέρεται να της είπε: «Θα τα κανονίσω εγώ».

Σοκ στον Βόλο: Σκότωσε τον κουνιάδο του γιατί βίαζε την κόρη του

Στη συνέχεια έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιό του. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, η 18χρονη είναι κόρη του 50χρονου από τον πρώτο του γάμο και το θύμα ήταν αδελφός της δεύτερης συζύγου του. 

Βόλος: Πώς σκότωσε τον κουνιάδο του

Χθες το βράδυ, ο δράστης τηλεφώνησε στη σύζυγό του και της είπε ότι βρισκόταν στην περιοχή «Αστέρια» Αγριάς και ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα με το αυτοκίνητό του. Της ζήτησε στη συνέχεια να ειδοποιήσει τον αδελφό της για να πάει να τον βοηθήσει. 

Έτσι κι έγινε. Ο 33χρονος έφτασε στο σημείο, όπου βρισκόταν ο δράστης και όπως αναφέρει το gegonota.news είχαν μια λεκτική διαμάχη. Ο 50χρονος έβγαλε την μονόκαννη καραμπίνα που είχε πάρει από το σπίτι του στην Αργαλαστή Πηλίου και τον πυροβόλησε στο πρόσωπο. 

Στη συνέχεια ο ίδιος τηλεφώνησε στην αστυνομία λέγοντας ότι είχε σκοτώσει τον 33χρονο και μετέβη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, όπου παραδόθηκε. 

«Εγώ είμαι που πήρα τηλέφωνο. Σκότωσα τον άνθρωπο που δηλητηρίασε το παιδί μου», φέρεται να είπε, κλαίγοντας, ο 50χρονος στους αστυνομικούς. 

Το σπίτι του 50χρονου που σκότωσε τον κουνιάδο του στον Βόλο

Το σπίτι του 33χρονου που δολοφονήθηκε από τον γαμπρό του στον Βόλο

Ο δράστης αποκάλυψε όσα του είχε εξομολογηθεί η κόρη του και πρόσθεσε ότι την εκβίαζε ότι θα δημοσίευε βιντεοληπτικό και φωτογραφικό υλικό από τις αρρωστημένες πράξεις του, αποσπώντας της έτσι χρήματα. 

Οι αστυνομικοί βρήκαν το πτώμα του 33χρονου σε ύπτια θέση. Έφερε τραύματα στο πρόσωπο και ίχνη πυροβολισμού στο στήθος. Δίπλα του βρέθηκαν κομμάτια της καραμπίνας, (το κοντάκι, η κάνη και άλλα) και απέναντι σταθμευμένο και σε λειτουργία το αυτοκίνητο του 50χρονου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top