Κρήτη: Εγκεφαλικά νεκρή η 17χρονη που υπέστη αλλεργικό σοκ

Η μαθήτρια ήταν πενθήμερη εκδρομή στην Κρήτη όταν κατανάλωσε βούτυρο

Το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star για το αλλεργικό σοκ που υπέστη η 17χρονη μαθήτρια σε εκδρομή στην Κρήτη

Δυσάρεστα είναι τα νέα για τη 17χρονη μαθήτρια σχολείου της Αττικής, που υπέστη αλλεργικό σοκ κατά τη διάρκεια της πενθήμερης εκδρομής στην Κρήτη. Η νεαρή νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου από τις 9 Δεκεμβρίου. 

Κρήτη: Υποχώρησε λίγο το εγκεφαλικό οίδημα της 17χρονης

Δυσάρεστα είναι τα νέα για τη 17χρονη μαθήτρια σχολείου της Αττικής, που υπέστη αλλεργικό σοκ κατά τη διάρκεια της πενθήμερης εκδρομής στην Κρήτη, καθώς τα τεστ στα οποία υποβλήθηκε έδειξαν ότι η μαθήτρια είναι εγκεφαλικά νεκρή / Φωτογραφία eurokinissi

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, Ανέστης Κιούλπαλης και επιβεβαίωσε σήμερα μιλώντας το Ράδιο Κρήτη και το ekriti.gr, τα τεστ στα οποία υποβλήθηκε η 17χρονη μαθήτρια, προκειμένου οι γιατροί να διαπιστώσουν την εγκεφαλική της λειτουργία ολοκληρώθηκαν και δυστυχώς έδειξαν ότι η μαθήτρια είναι εγκεφαλικά νεκρή.

Κρήτη: Σε καταστολή ξανά η 17χρονη μαθήτρια που υπέστη αλλεργικό σοκ

Το κορίτσι είχε υποστεί αλλεργικό σοκ στις 9 Δεκεμβρίου. Κατανάλωσε γαλακτομικό προϊόν και συγκεκριμένα βούτυρο στο οποίο ήταν αλλεργική και παρά το γεγονός ότι χορήγησε στον εαυτό της αδρεναλίνη, υπέστη ανακοπή και μεταφέρθηκε στο Βενιζέλο νοσοκομείο Ηρακλείου.

Η 17χρονη ανατάχθηκε από τους γιατρούς του Βενιζελείου, ωστόσο το εγκεφαλικό οίδημα που είχε υποστεί προκάλεσε ανεπανόρθωτες βλάβες στον εγκέφαλό της.

Όλες τις ημέρες της νοσηλείας της 17χρονης, οι γονείς, οι φίλοι της και οι γιατροί περίμεναν να συμβεί κάποιο θαύμα, παρ' ολα αυτά, δυστυχώς, όπως έδειξαν τα τεστ, η κατάσταση της νεαρής μαθήτριας είναι μη αναστρέψιμη. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top