Γκάζι: «Ήταν αποφασισμένος να σκοτώσει», λέει μέλος της παρέας Κρητικών

Σκληροί κακοποιοί οι δράστες με το τζιπ

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την επίθεση που δέχθηκε παρέα Κρητικών από μπράβους της νύχτας έξω από club στο Γκάζι, νωρίς το πρωί του Σαββάτου. 

Γκάζι: Για ένα «ε, μας έβρεξες!» πυροβόλησε τους νεαρούς από την Κρήτη! 

Μέλος της παρέας των Κρητικών μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και περιέγραψε τις στιγμές που έζησαν έξω από το club. 

Φίλος των τριών Κρητικών που τραυματίστηκαν στο Γκάζι, είπε ότι ο πιστολέρο είχε σκοπό να σκοτώσει - Eurokinissi

Φίλος των τριών Κρητικών που τραυματίστηκαν στο Γκάζι, είπε ότι ο πιστολέρο είχε σκοπό να σκοτώσει - Eurokinissi

«Ήθελε να σκοτώσει. Δηλαδή ούτε καν έπαιξε να τραυματίσει, να παίξει έστω στο πόδι. Πήγε στο κεφάλι κατευθείαν. Οποιοσδήποτε θα μπορούσε να ήταν εκεί. Είναι θαύμα που ζουν τα παιδιά. Εμείς διασκεδάζαμε όμορφα και ωραία. Εκεί στο συμβάν, μαζευόμασταν να φύγουμε, γιατί πετούσαμε το πρωί. Εκείνη τη στιγμή, το ένα από τα παιδιά είπε ένα “ε”, αλλά δεν ήταν προς το μέρος τους. Εκείνη, λοιπόν, τη στιγμή, περνούσαν αυτοί με το αυτοκίνητο και νόμιζαν ότι φώναξε σε αυτούς», είπε αρχικά  και συνέχισε:

Πυροβολισμοί Γκάζι: Μέλη συμμορίας από την Αλβανία ψάχνουν οι Αρχές

«Κατέβηκαν από το αυτοκίνητο. Πήγαινε προς τη μεριά αυτού του παιδιού. Τους είπε το παιδί “δεν αναφέρθηκα σε εσάς, όλα καλά”. Μετά πήγαν ο (…) με τον (…) πιο κοντά σε αυτούς. Εκεί, μετά, δεν ξέρω αν ειπώθηκε κάτι. Ο ένας από τους δύο χτύπησε τον (…) και μετά οι άλλοι δύο του επιτέθηκαν. Μετά, έβγαλε το πιστόλι κι άρχισε και πυροβολούσε».

Τα δύο αδέλφια που δέχθηκαν επίθεση στο Γκάζι, νοσηλεύονται σε πιο σοβαρή κατάσταση και ο φίλος του είναι πιο ελαφρά τραυματισμένος - Eurokinissi

Τα δύο αδέλφια που δέχθηκαν επίθεση στο Γκάζι, νοσηλεύονται σε πιο σοβαρή κατάσταση και ο φίλος του είναι πιο ελαφρά τραυματισμένος - Eurokinissi

Όπως είπε, κατάφερε να συγκρατήσει την πινακίδα του οχήματος, με το οποίο οι δράστες έφυγαν από το σημείο. 

Γκάζι: Βίντεο από τη στιγμή που ο δράστης πυροβολεί εν ψυχρώ τους Κρητικούς

«Αν κάναμε ένα, δύο βήματα ακόμα, μπορεί να πυροβολούσαν και εμάς. Και δεν ήμασταν μόνο εμείς. Ήταν και άλλος κόσμος που έφευγε. Τριάντα με σαράντα άτομα ήταν σίγουρα έξω», κατέληξε.

Γκάζι: Σκληροί κακοποιοί οι δράστες – Με ποια υπόθεση συνδέονται

Άκρως επικίνδυνοι χαρακτηρίζονται από αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. ο πιστολέρο και ο συνεργός του που άνοιξαν πυρ μπροστά σε δεκάδες μάρτυρες, εναντίον τριών Κρητικών που διασκέδαζαν σε club στο Γκάζι. 

Οι αρχές αναζητούν τους δράστες της επίθεσης στο Γκάζι - Eurokinissi

Οι αρχές αναζητούν τους δράστες της επίθεσης στο Γκάζι - Eurokinissi

Στα χέρια τους έχουν αρκετό υλικό από κάμερες ασφαλείας, το οποίο και εκτιμούν ότι θα τους οδηγήσει στην ταυτότητα των δραστών. 

Γκάζι: Ο «πιστολέρο» είχε νοικιάσει το πολυτελές όχημα   

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, πρόκειται για αλλοδαπούς, μέλη συμμορίας κακοποιών, οι οποίοι έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για αρκετά αδικήματα, μεταξύ άλλων για ξυλοδαρμούς και προστασία. 

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως μια από τις υποθέσεις στις οποίες εξετάζεται αν έχουν συμμετάσχει είναι η δολοφονία 39χρονου υδραυλικού σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία τον περασμένο Φεβρουάριο. 

Γκάζι: Το χαστούκι, ο καβγάς και οι πυροβολισμοί - Πώς ξεκίνησε η συμπλοκή

Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί το τζιπ, στο οποίο επέβαιναν οι δράστες, το οποίος και είχε νοικιαστεί μέσω leasing. 

Γκάζι: Η κατάσταση των τραυματιών

Την ίδια ώρα σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται στη Νευροχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Γεννηματάς τα δύο αδέλφια από τα Μάλια της Κρήτης, τα οποία φέρουν τραύματα στο κεφάλι από τις σφαίρες, με τις οποίες τους «γάζωσε» ο πιστολέρο στο Γκάζι. 

Πιο ελαφρά τραυματισμένος νοσηλεύεται και ο 29χρονος φίλος τους.

Πυροβολισμοί Γκάζι: Τρεις τραυματίες - Σοβαρά ο ένας με τραύματα στο κεφάλι

Δίπλα στους νεαρούς βρίσκονται οι γονείς τους, οι οποίοι ταξίδεψαν από την Κρήτη, προκειμένου να ενημερωθούν για την πορεία της υγείας των παιδιών τους. 

Γκάζι: Το χρονικό της επίθεσης

Το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε λίγο πριν από τις 07:00 το πρωί του Σαββάτου, όταν τα τρία θύματα της επίθεσης επέστρεφαν μαζί με τέσσερις φίλους τους από το bachelor πάρτυ του γάμου ενός από την παρέα ο οποίος παντρεύεται στις 29 Δεκεμβρίου.

Νωρίτερα, διασκέδαζαν σε μεγάλη πίστα επί της οδού Πειραιώς και συνέχισαν το γλέντι τους στο Γκάζι. Μόλις, τα νυχτερινά μαγαζιά έκλεισαν οι επτά φίλοι κάθισαν για φαγητό σε μια πιτσαρία επί της οδού Ιάκχου.

Εκεί, ξεκίνησε ένας καβγάς με δύο αγνώστους οι οποίο επέβαιναν σε ένα ανθρακί τζιπ και έστριβαν στο στενό. Οι νεαροί λογομάχησαν μαζί τους και κάποια στιγμή ο ένας από τους άνδρες χτύπησε στο πρόσωπο έναν από την παρέα των Κρητικών.

Οι υπόλοιποι αντέδρασαν και πριν φουντώσει ο καβγάς ο δράστης σήκωσε το όπλο του και πυροβόλησε τουλάχιστον επτά φορές προς τη μεριά των νεαρών.

Στο σημείο επικράτησε πανικός με τα δύο αδέλφια και τον 29χρονο φίλο τους να πέφτουν αιμόφυρτοι στη μέση του δρόμου την ώρα που οι δράστες μπήκαν στο τζιπ και έγιναν «καπνός».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top