Πυροβολισμοί Γκάζι: Τρεις τραυματίες - Σοβαρά ο ένας με τραύματα στο κεφάλι

Είχαν έρθει από την Κρήτη για μπάτσελορ και βρέθηκαν στο νοσοκομείο

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές νωρίς το πρωί του Σαββάτου μετά από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν στο Γκάζι έξω από γνωστό κλαμπ της περιοχής. 

Παλαιό Φάληρο: Νεκρός 60χρονος άνδρας που πυροβόλησαν στο στήθος

Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι που επέβαιναν σε μαύρο τζιπ χωρίς πινακίδες, άνοιξαν πυρ έξω από το νυχτερινό μαγαζί τραυματίζοντας σοβαρά τρία άτομα.  Πρόκειται για δύο αδέρφια και έναν φίλο τους από την Κρήτη που είχαν έρθει στην Αθήνα για ένα μπάτσελορ πάρτι. 

Και οι τρεις μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» όπου και νοσηλεύονται.Ο ένας από αυτούς, 28 ετών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με τραύματα στο κεφάλι. 

Ψάχνουν το μαύρο τζιπ οι Αρχές

Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά το όχημα στο οποίο επέβαινε ο δράστης ή οι δράστες της επίθεσης. Μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο αν οι πυροβολισμοί είχαν στόχο το μαγαζί ή τα τρία άτομα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης φέρεται να κατέβηκε από το όχημα και να πυροβόλησε εφτά φορές με 9αρι πιστόλι προς την πλευρά του κλαμπ, τραυματίζοντας τα τρία άτομα. Στο σημείο έχουν εντοπιστεί τέσσερις κάλυκες ενώ γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top