Γκάζι: Βίντεο από τη στιγμή που ο δράστης πυροβολεί εν ψυχρώ τους Κρητικούς

Άφησαν πίσω τους DNA οι δράστες - Τους αναζητούν οι Αρχές

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε η Κατερίνα Ρίστα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star το αυτοκίνητο ήταν ένα πολυτελές όχημα χρώματος ανθρακί, νοικιασμένο από εταιρεία Leasing

Στο νοσοκομείο παραμένουν οι τρεις Κρητικοί μετά τους πυροβολισμούς που δέχτηκαν από άγνωστους δράστες στο Γκάζι, οι οποίοι μετά τη συμπλοκή μπήκαν στο ανθρακί τζιπ και έκτοτε αναζητούνται. 

Τις τελευταίες ώρες, κυκλοφορεί βίντεο στην πλατφόρμα TikTok από τη στιγμή της αιματηρής επίθεσης όπου φαίνεται όλο το χρονικό της συμπλοκής. Σύμφωνα με το @alert_news.gr, το οπτικό υλικό που έχει διάρκεια 41 δευτερόλεπτα, δείχνει ότι το περιστατικό διαδραματίζεται στις 6:59 το πρωί του Σαββάτου.

Γκάζι: Ο «πιστολέρο» είχε νοικιάσει το πολυτελές όχημα   

Στο βίντεο από το αιματηρό περιστατικό με τους πυροβολισμούς, αρχικά φαίνεται η παρέα των Κρητικών να είναι έξω από γνωστό κλαμπ στο Γκάζι και να τους πλησιάζουν δύο άτομα, τα οποία έχουν κατέβει από το ανθρακί όχημα.

Εκτός από την παρέα των Κρητικών και τους δύο άλλους άντρες, υπάρχουν σταματημένα αυτοκίνητα αλλά και κόσμος που κινείται στην οδό Ιάκχου. Οι δυο δράστες φαίνονται να συνομιλούν με τη μεγάλη παρέα και στη συνέχεια να απομακρύνονται με τα τρία θύματά τους.

Ξαφνικά φαίνεται ο ένας εκ των δύο δραστών να χτυπά έναν από τους Κρητικούς με τους υπόλοιπους να αντιδρούν.Τότε ο ένας από τους δύο δράστες βγάζει το όπλο και πυροβολεί τέσσερις φορές εναντίον των τριών Κρητικών. Στη συνέχεια, με αργά βήματα κατευθύνονται προς το όχημά τους και φεύγουν.

Δείτε το βίντεο

@alert_news.gr το βίντεο με τον δράστη που πυροβόλησε τα τρία θύματα στο Γκάζι #γκαζι #πυροβολισμοι #πυροβολισμοι_γκαζι #οπλο #gkazi #gazi #pirovolismos #astynomia #αστυνομια #κρητικοι_πυροβολισμοι #τραυματιας #ανθρωποκτονια ♬ Suspenseful and tense orchestra(1318015) - SoLaTiDo

Οι Αρχές «ξεσκονίζουν» τις κάμερες ασφαλείας

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται οι κάμερες ασφαλείας από τα γύρω καταστήματα, προκειμένου να εντοπίσουν το σκουρόχρωμο όχημα των δράστων. Φέρεται μάλιστα να ήταν νοικιασμένο με leasing και να έχει εντοπιστεί ήδη η εταιρία από όπου το νοίκιασαν. 

Παράλληλα, οι δράστες άφησαν πίσω τους DNA πάνω στα ρούχα του ενός από τα θύματα την ώρα που χτύπησαν τον έναν από τους Κρητικούς με τα χέρια στο πρόσωπο. Οι Αρχές εκτιμούν ότι έχουν να κάνουν με ανθρώπους της νύχτας.

Ωστόσο όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά και στόχος είναι αρχικά ο εντοπισμός των δραστών που προκάλεσαν τους σοβαρούς τραυματισμούς των τριών θυμάτων. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top