Γκάζι: Το χαστούκι, ο καβγάς και οι πυροβολισμοί - Πώς ξεκίνησε η συμπλοκή

Στο νοσοκομείο τρεις Κρητικοί - Μάχη για τη ζωή του δίνει ένας 28χρονος

Νέα δεδομένα έρχονται στο φως για την υπόθεση με τους πυροβολισμούς νωρίς το πρωί του Σαββάτου έξω από κλαμπ στο Γκάζι με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα, 33, 28 και 24 ετών. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, προηγήθηκε καβγάς μεταξύ των τριών Κρητικών και των δραστών. 

Πυροβολισμοί Γκάζι: Τρεις τραυματίες - Σοβαρά ο ένας με τραύματα στο κεφάλι

Η παρέα των Κρητικών βρισκόταν στην Αθήνα για το μπάτσελορ πάρτι ενός φίλου τους. Γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα πήγαν στο κλαμπ και τρεις ώρες αργότερα, έκατσαν σε διπλανή πιτσαρία για να φάνε. Ενώ μέλη της παρέας έτρωγαν, κάποιος από τους υπόλοιπους φώναξε την ώρα που περνούσε το μαύρο τζιπ. 

Το όχημα που φέρεται να μην είχε πινακίδες, σταμάτησε λίγο πιο κάτω και κατέβηκαν δύο άτομα, πιθανώς ένας αλλοδαπός και ένας Έλληνας. Ο ένας από αυτούς χαστούκισε έναν από τους Κρητικούς, οι υπόλοιποι αντέδρασαν και ξεκίνησε καβγάς. Τότε ο δράστης τράβηξε όπλο και φέρεται να πυροβόλησε σχεδόν εξ' επαφής τρία από τα μέλη της παρέας των Κρητικών, στέλνοντάς τα στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», όπου και νοσηλεύονται. Ο 28χρονος είναι σοβαρά τραυματίας στο κεφάλι και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. 

Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Εκβιαστών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top