Καιρός: Στα λευκά Φλώρινα, Καστοριά και Γρεβενά - Πού χρειάζονται αλυσίδες

Ταλαιπωρία για επιβάτες ΚΤΕΛ που πήρε φωτιά το λεωφορείο τους

Χειμωνιάτικο είναι πλέον το σκηνικό του καιρού. Αρκετές ορεινές περιοχές έχουν ντυθεί στα λευκά, η θερμοκρασία έχει πέσει, ενώ όπου δεν χιονίζει... βρέχει.

Καιρός: «Μπαίνει» για τα καλά ο χειμώνας - Παγωνιά το Σαββατοκύριακο

Με χιονιά ξύπνησαν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες όχι μόνο στη Σαμαρίνα αλλά και άλλες περιοχές των Γρεβενών της Καστοριά και της Φλώρινας. Σε ορισμένα σημεία το χιόνι έφθασε τους 40 πόντους ενώ η θερμοκρασία έπεσε κάτω από μηδέν.

Εξαιτίας της σφοδρή χιονόπτωσης στη Δυτική Μακεδονία, απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες σε σημεία του οδικού δικτύου σε Καστοριά, Φλώρινα και Γρεβενά.

Στα λευκά τα ορεινά της Ξάνθης

Στα λευκά ξύπνησαν οι κάτοικοι στα περισσότερα χωριά της ορεινής Ξάνθης εξαιτίας της πυκνής χιονόπτωσης που έπεφτε από την Παρασκευή.

Λόγω των καιρικών συνθηκών στην περιοχή, οι Αρχές εξέδωσαν απαγορευτικό κυκλοφορίας φορτηγών στην Εγνατία Οδό, στο τμήμα από Ξάνθη προς Κομοτηνή.

Ταλαιπωρία για επιβάτες ΚΤΕΛ που πήρε φωτιά το λεωφορείο τους

Στα διόδια Μαλακασίου στην Εγνατία Οδό, επιβάτες του ΚΤΕΛ ταλαιπωρήθηκαν εν μέσω σφοδρής χιονόπτωσης καθώς το λεωφορείο τους πήρε φωτιά ενώ ταξίδευαν.

Σύμφωνα με το thesstoday, οι επιβάτες καταγγέλουν ότι έμειναν μία ώρα στο κρύο και το χιόνι μέχρι να έρθει άλλο όχημα.

Ισχυρή καταιγίδα στην Αθήνα

Ισχυρή καταιγίδα ακόμα και χαλάζι σημειώθηκε τη νύχτα στην Αθήνα.

Αποτέλεσμα ήταν να διακοπεί για λίγη ώρα η κυκλοφορία λόγω υπερχείλισης στην οδό Πέτρου Ράλλη στο ρεύμα προς Πειραιά και στην οδό Πειραιώς από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Χαμοστέρνας στο ρεύμα προς Αθήνα.

Δεμένα τα πλοία σε λιμάνια με ισχυρούς ανέμους

Λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν σε Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων από Λαύριο για Κέα, ενώ κλειστή είναι η πορθμειακή γραμμή Αρκίτσα - Αιδηψός.

Κλειστές είναι επίσης οι γραμμές Καβάλα - Πρίνου Θάσου και Αλεξανδρούπολη - Σαμοθράκη ενώ οι επιβάτες που έχουν σκοπό να ταξιδέψουν τις επόμενες ώρες θα πρέπει προηγουμένως να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top