Ελεύθερα χωρίς περιορισμό κυκλοφορούσαν τα σκυλιά που σκότωσαν την 50χρονη

Συγκλονίζει ο κηπουρός που την βρήκε νεκρή

Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα ο ιδιοκτήτης των τριών σκύλων που επιτέθηκαν και κατασπάραξαν την 50χρονη στην αυλή του σπιτιού της στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης

Θεσσαλονίκη: Σπαραγμός στην κηδεία της 50χρονης που κατασπάραξαν τα σκυλιά

Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, καθώς δεν είχε λάβει τα απαραίτητα μέτρα για τη φύλαξη των σκύλων στο οικόπεδό του. 

Θεσσαλονίκη: Τι θα ισχυριστεί ο ιδιοκτήτης των σκύλων που κατασπάραξαν την 50χρονη

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος αναμένεται να υποστηρίξει ενώπιον του ανακριτή ότι τα σκυλιά του ήταν εκπαιδευμένα και δεν είχαν επιθετική συμπεριφορά. 

Η 50χρονη που την κατασπάραξαν οι σκύλοι στη Θεσσαλονίκη

Η 50χρονη που την κατασπάραξαν οι σκύλοι στη Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Αυτά είναι τα σκυλιά που κατασπάραξαν την 50χρονη

Θα επιμείνει ότι βγήκαν από το οικόπεδό του, από μια τρύπα 30 εκατοστών, που άνοιξαν χαμηλά στην περίφραξη και ο ίδιος δεν την είχε αντιληφθεί. 

Πάντως κάτοικοι της περιοχής υποστηρίζουν ότι τα μεγαλόσωμα σκυλιά κυκλοφορούσαν ελεύθερα χωρίς κανένα μέτρο από τον ιδιοκτήτη τους και είχαν επιτεθεί στο παρελθόν σε περαστικό.

Θεσσαλονίκη: Σοκάρει ο κωφός κηπουρός της 50χρονης

Συγκλονιστικά ήταν τα όσα είπε ο κωφός κηπουρός της 50χρονης, ο οποίος την ώρα της επίθεσης έκανε εργασίες στον κήπο της άτυχης γυναίκας. 

«Ξεψύχησε στην αγκαλιά των παιδιών» - Συγκινεί ο πρώην σύζυγος της 50χρονης

«Όταν έκοβα τα χόρτα άκουσα κάτι για πολύ λίγο. Συνέχισα να κόβω και τότε πέρασε ένας γείτονας και φώναζε. Δεν κατάλαβα τι έλεγε, νόμιζα ήθελε εμένα. Συνέχισα να κόβω, όμως κάτι κατάλαβα, κατέβηκα και είδα κάτω από τους θάμνους το σώμα της», είπε αρχικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και συνέχισε:

«Άκουσα ένα μπαμ, πυροβόλησαν, τρόμαξαν τα σκυλιά κι έφυγαν. Κράταγα το πριόνι για να μην επιτεθούν και σε μένα, την είδα κάτω κι έτρεξα να τη βοηθήσω».

Θεσσαλονίκη: «Tα σκυλιά αντέδρασαν γιατί άκουσαν το αλυσοπρίονο»

Η εικόνα που αντίκρισε τον έχει στοιχειώσει:

«Η γυναίκα ήταν κομμάτια. Τα ρούχα της ήταν σκισμένα και την είχαν δαγκώσει παντού. Είχε μια μεγάλη δαγκωματιά στο πίσω μέρος του λαιμού της και αίματα στο πρόσωπο. Πρώτη φορά είδα τέτοια εικόνα στη ζωή μου, δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα».

Όπως είπε, όταν έκοβε τα χόρτα δεν άκουγε τίποτα. «Αν άκουγα κάτι θα έτρεχα αμέσως», είπε συγκινημένος. 

Βασανιστικός ο θάνατος της 50χρονης από τα σκυλιά - Τι έδειξε η νεκροψία

Οι επόμενες στιγμές ήταν στιγμές απόγνωσης για τον ίδιο. 

«Φώναζα, φώναζα συνεχώς. Τα παιδιά της δεν άκουσαν τίποτα γιατί ήταν μέσα στο σπίτι. Όταν βγήκαν έξω άρχισαν να φωνάζουν κι αυτά, δεν μπορώ να σου περιγράψω τι έγινε. Πόνεσε η ψυχή μου όταν έμαθα ότι είναι νεκρή. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ», είπε κι ένιωσε την ανάγκη να απολογηθεί που δεν κατάφερε να σώσει τον 50χρονο. 

Θρήνος για την 50χρονη μητέρα δύο παιδιών που κατασπάραξαν σκυλιά

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλον τον κόσμο που δεν άκουσα. Αν είχα ακούσει θα κατέβαινα, θα έμπαινα με το αλυσοπρίονο. Ζητώ συγγνώμη από τα παιδιά της και τον άντρα της», είπε. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top