Θεσσαλονίκη: Σπαραγμός στην κηδεία της 50χρονης που κατασπάραξαν τα σκυλιά

«Αθάνατη!», φώναζε η οικογένειά της - Συντετριμμένα τα παιδιά της

Σπαραγμός στην κηδεία της 50χρονης Ελισάβετ που κατασπαράχθηκε από σκυλιά στον κήπο του σπιτιού της στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης.

Θεσσαλονίκη: Αυτά είναι τα σκυλιά που κατασπάραξαν την 50χρονη

Η οικογένεια και οι φίλοι της συγκεντρώθηκαν το πρωί της Δευτέρας στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Νεοχωρούδας για να της πουν το τελευταίο «αντίο».

Λίγο μετά τις 10 το πρωί, έφτασε στην εκκλησία το φέρετρο με τη σορό της. «Αθάνατη! Δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ», φώναξαν όταν αντίκρισαν το φέρετρο της.

Θεσσαλονίκη: Η κηδεία της 50χρονης που κατασπάραξαν σκύλοι

Θρήνος στην κηδεία της 50χρονης στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης / Φωτογραφία Thesstoday

Τραγικές φιγούρες τα παιδιά της άτυχης γυναίκας, που φέρεται να ήταν στο σπίτι, την ώρα που η μητέρα τους δεχόταν την άγρια επίθεση από τα τρία ζώα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η 50χρονη Ελισάβετ άφησε την τελευταία της πνοή στα χέρια του γιου της. 

Κηδεία 50χρονης που κατασπαράχθηκε από σκυλιά στη Θεσσαλονίκη

Φωτογραφίες Thesstoday

Κηδεία Θεσσαλονίηκη - Νεκρή 50χρονη από επίθεση σκύλων

Θεσσαλονίκη: 50 φορές δάγκωσαν την 50χρονη τα σκυλιά 

Η 50χρονη δέχθηκε επίθεση από τα τρία σκυλιά, τα οποία φέρεται να έκαναν τρύπα στο φράκτη, την ώρα που εκείνη βρισκόταν στον κήπο του σπιτιού της κατά τη διάρκεια εργασιών. Ο μοναδικός άνθρωπος που θα μπορούσε να τη βοηθήσει, καθώς ήταν πολύ κοντά, ήταν ο κηπουρός, ο οποίος κατά τραγική σύμπτωση είναι κωφάλαλος και δεν άκουσε τις κραυγές της, ώστε να τη βοήθησει.

Τελικά τα τρία σκυλιά κατακρεούργησαν την άτυχη γυναίκα, η οποία σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, έφερε περισσότερες από 50 δαγκωματιές στο σώμα και το κεφάλι.

Η 50χρονη που βρήκε τραγικό θάνατο όταν της επιτέθηκαν σκυλιά

Η 50χρονη πέθανε με βασανιστικό τρόπο από τις αλλεπάλληλες δαγκωματιές που της κατάφεραν τα σκυλιά

Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκαν πολλαπλές κακώσεις σε κεφάλι, θώρακα, κοιλιά, κάτω και άνω άκρα. Ο θάνατός της επήλθε συνεπεία των κακώσεων από τις δαγκωματιές.

Για την υπόθεση συνελήφθη ο 37χρονος ιδιοκτήτης των σκύλων και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο (κακούργημα). Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη. Μέχρι τότε παραμένει κρατούμενος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top