Μενίδι: «Δεν αυτοκτόνησε!», λένε τα αδέλφια του πατέρα που βρέθηκε καμένος

Ζητούν να γίνει νέα έρευνα

Όσα είπαν τα αδέλφια του 44χρονου που βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο αυτοκίνητό του στο Μενίδι / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Θρίλερ με τον θάνατο πατέρα στο Μενίδι. Η έρευνα της αστυνομίας μέχρι στιγμής δείχνει ότι ο άνδρας έβαλε τέλος στη ζωή του, ωστόσο τα αδέρφια του, μιλώντας στο Star, το αποκλείουν και θεωρούν δεδομένο ότι πίσω από τον θάνατο του ανθρώπου τους υπάρχει εγκληματική ενέργεια.

Μενίδι: Σε 44χρονο τουρκικής καταγωγής φέρεται να ανήκει η σορός

«Ο αδελφός μας δεν αυτοκτόνησε», λένε τα αδέλφια του 44χρονου που βρέθηκε απανθρακωμένος στο αυτοκίνητό του στο Μενίδι το βράδυ του θανάτου και ζητούν να γίνει νέα έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι ο αδελφός μου θα έφτανε σε αυτό το σημείο και δεν πιστεύω ότι ο αδερφός μου αυτοκτόνησε, δεν το πιστεύω. Ήταν ένα άγιο παιδί, δεν έχει πειράξει άνθρωπο. Ψυχούλα... Δεν είχε προβλήματα», δήλωσε η αδελφή του θύματος μιλώντας στο Star.

«Πώς έβαλε μόνος του φωτιά;»

Όπως είπε, δεν τους είχε δείξει τίποτα, δεν ήταν στεναχωρημένος, ούτε φαινόταν προβληματισμένος. Δεν είχε λόγο να βάλει τέλος στη ζωή του, λένε και κάνουν λόγο για μάρτυρες που φέρεται να τον είδαν να συνομιλεί με κάποιο πρόσωπο, πριν το αμάξι τυλιχθεί στις φλόγες.

Άνδρας βρέθηκε καμένος στο αμάξι του στο Μενίδι

Ο 44χρονος, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, έβαλε τέλος στη ζωή του

Η καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία, λίγο πριν το αμάξι τυλιχεί στις φλόγες

Η τραγωδία σημειώθηκε σε απόσταση αναπνοής από το σπίτι του θύματος στο Μενίδι, στη Λεωφόρο Ιωνίας.

Βρέθηκε καμένος στο αυτοκίνητό του στο Μενίδι

Το θύμα βρέθηκε απανθρακωμένο μέσα στο αυτοκίνητό του. Λίγα λεπτά πριν παραδοθεί στις φλόγες, η σύζυγος του 44χρονου είχε πάει στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και τον υπέβαλε σε βάρος του μήνυση για ξυλοδαρμό.

Τις  επόμενες ώρες αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, που θα ρίξουν περισσότερο «φως» στην υπόθεση.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top