Μενίδι: Σε 44χρονο τουρκικής καταγωγής φέρεται να ανήκει η σορός

Η σύζυγός του αναγνώρισε το αυτοκίνητο

Σε 44χρονο άνδρα τουρκικής καταγωγής φέρεται να ανήκει η απανθρακωμένη σορός που εντοπίστηκε χθες το βράδυ στο Μενίδι, μετά από κατάσβεση φωτιάς που εκδηλώθηκε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο. 

Μενίδι: Αναγνωρίστηκε το αυτοκίνητο – Θέμα χρόνου οι ταυτοποίηση της σορού

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ – ΜΠΕ, επικαλούμενο αστυνομικές πηγές, το καμένο όχημα αναγνωρίστηκε από την επίσης τουρκικής καταγωγής, 42χρονη σύζυγο του θύματος, η οποία δύο ώρες πριν το συμβάν πήγε στο αστυνομικό τμήμα Αχαρνών και τον κατήγγειλε για ενδοοικογενειακή βία. 

Η Πυροσβεστική έλαβε κλήση γύρω στις 22:30 το βράδυ για ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο που είχε τυλιχθεί στις φλόγες στη διασταύρωση της Λεωφόρου Ιωνίας με την οδό Ταξιαρχών. 

Θρίλερ στο Μενίδι: Νεκρός άνδρας μετά από φωτιά στο αυτοκίνητό του

Δέκα πυροσβέστες με τρία οχήματα έφτασαν στο σημείο κι όταν έσβησαν τη φωτιά βρήκαν μέσα στο αυτοκίνητο την απανθρακωμένη σορό ενός άνδρα. Ήταν τόσο εκτεταμένα τα εγκαύματα που ήταν πολύ δύσκολο να διακριθεί ακόμα και το φύλο του θύματος. 

Η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα και πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων  DNA, ώστε να γίνει η ταυτοποίηση και να διαπιστωθεί αν όντως πρόκειται για τον 44χρονο. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top