Κιβωτός του Κόσμου: «Είναι πλαστογραφία, δεν παίρνουμε πίσω την καταγγελία»

Η μητέρα του 15χρονου μιλά στο Star και διαψεύδει τα δημοσιεύματα

Η μητέρα του 15χρονου αρνείται τις πληροφορίες ότι ανασκεύασε την καταγγελία για παρενόχληση του παιδιού της από τον πατέρα Αντώνιο / Βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Η μητέρα του 15χρονου που είχε καταγγείλει τον πατέρα Αντώνιο για ασέλγεια διαψεύδει το δημοσίευμα ότι η ίδια και το παιδί της ανακαλούν όσα είχαν υποστηρίξει στις αρχές και κάνει λόγο για πλαστογραφία.

Νέα αναταραχή στην πολύκροτη υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου, την ώρα που η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και αναμενόταν η απόφαση του δικαστικού συμβουλίου για το αν θα παραπεμφει ή όχι σε δίκη ο πατέρας Αντώνιος για την κατηγορία της ασέλγειας ανηλίκων.

Συγκεκριμένα, υπήρξε δημοσίευμα το πρωί της Τρίτης που ανέφερε ότι το ένα από τα δύο παιδιά που καταγγέλλουν τον πατέρα Αντώνιο παίρνει πίσω τις κατηγορίες, λέγοντας ότι είναι αθώος και δεν τον άγγιξε ποτέ.

Το  Star και η Άννα Σταματιάδου επικοινώνησαν με τη μητέρα του 15χρονου και διέψευσε κατηγορηματικά την ύπαρξη επιστολής που την εμφανίζει να ζητά συγγνώμη από τον πατέρα Αντώνιο. Ισχυρίστηκε ότι ούτε η ίδια ούτε το παιδί της ανασκεύασαν τους αρχικούς ισχυρισμούς τους και, μάλιστα, έκαναν λόγο για πλαστογραφία.

Μάλιστα, ο δικηγόρος της οικογένειας δρομολογεί ήδη μηνύσεις, σύμφωνα με πληροφορίες. 

Πατέρας Αντώνιος στο Star: «Θέλω να δικαστώ για να φανεί η σκευωρία»

Κιβωτός του Κόσμου: Τι ανέφερε το επίμαχο δημοσίευμα

Όπως αναφέρει το Thenewspapaer.gr, η πλευρά του πατρός Αντωνίου κατέθεσε συμπληρωματικό υπόμνημα στην ανακρίτρια για τα αδικήματα της ασέλγειας σε ανηλίκους, μετά από τις καταγγελίες δύο πρώην φιλοξενούμενων της Κιβωτού του Κόσμου. 

Ένας από τους καταγγέλλοντες του Πατρός Αντωνίου αποκάλυψε ότι όσα είπε είναι ψέματα - Intimenews

Ένας από τους καταγγέλλοντες του Πατρός Αντωνίου αποκάλυψε ότι όσα είπε είναι ψέματα - Intimenews

Όμως ένα νέο βίντεο και δύο επιστολές έρχονται να ανατρέψουν την αρχική υπόθεση. 

Συγκεκριμένα, ένας από τους δύο καταγγέλλοντες έστειλε βίντεο και επιστολή, στην οποία παραδέχεται ότι είπε ψέματα για τα περιστατικά παρενόχλησης από τον πατέρα Αντώνιο, παρασυρόμενος από ένα σχέδιο που είχαν εξυφάνει, προκειμένου να κλείσει η Κιβωτός του Κόσμου. 

Την παραπομπή του πατέρα Αντώνιου για κατάχρηση ανηλίκων ζητά ο εισαγγελέας

«Γράφω αυτό το κείμενο γιατί θέλω να πω την αλήθεια και νιώθω τύψεις για όλον αυτό τον πανικό που έχω δημιουργήσει και το κακό που έχω δημιουργήσει στο πατέρα Αντώνιο και στην Κιβωτό. Ίσα ίσα ο πάτερ ποτέ δεν με έχει πειράξει και μου έχει φερθεί σαν πατέρας μου και θέλω να ζητήσω ένα τεράστιο συγγνώμη και με κάποιον τρόπο θέλω αυτό να πάει στα χέρια του για όλο αυτό το κακό που δημιούργησα χωρίς να το θέλω γιατί κι εγώ σαν χαζός άκουσα και έπεσα σε παγίδα του Γ*, διότι μου έταξε ότι θα πάρω λεφτά και θα πάω στη μαμά μου και θα κάνω ό,τι γουστάρω και πάλι χίλια συγγνώμη πάτερ Αντώνιε», αναφέρει στην επιστολή του ο νεαρός.

Κιβωτός του Κόσμου: Μήνυση από πατέρα για πορνογραφία και ξυλοδαρμό

Επιστολή έστειλε και η μητέρα του 16χρονου τρόφιμου, η οποία με δηλώσεις της στα ΜΜΕ στοχοποιούσε και κατηγορούσε ευθέως τον πατέρα Αντώνιο ως υπαίτιο της παρενόχλησης του γιου της.

Ο καταγγέλλων υποστηρίζει τώρα ότι ο πατέρας Αντώνιος δεν τον πείραξε ποτέ και ότι τον έβαλαν να πει για τη σεξουαλική παρενόχληση για να επιστρέψει στη μητέρα του

Ο καταγγέλλων υποστηρίζει τώρα ότι ο πατέρας Αντώνιος δεν τον πείραξε ποτέ και ότι τον έβαλαν να πει για τη σεξουαλική παρενόχληση για να επιστρέψει στη μητέρα του - Intimenews

«Ονομάζομαι Ε. Κ. είμαι η μητέρα του Β. που τον φιλοξενείτε στη δομή Κιβωτό στο Βόλο. Σε μία επίσκεψη που πήγα να τον δω μου εμπιστεύτηκε πως ουδέποτε άπλωσε χέρι ο πατήρ Αντώνιος και όλα αυτά για βιασμούς τον βάλανε και τα είπε και ήτανε ψέματα που οργανώσανε κάτι παιδιά από τη Κιβωτό. Του τάξανε ότι με αυτό τον τρόπο θα έρθει πίσω σε μένα και από τι μου είπε για ένα όνομα για κάποιον Γ* και είμαι υποχρεωμένη να τα αναφέρω όλα αυτά, γιατί δε θέλω να την πληρώσουνε αθώοι άνθρωποι», αναφέρει η επιστολή της μητέρας που έχει σφραγίδα και βεβαίωση του ΚΕΠ Λάρισας με ημερομηνία 17.10.2023.

«Ανεβαίνω Γολγοθά»: Ο πατέρας Αντώνιος στο Star λίγο πριν τη δίκη

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top