Βούλα: «Συγχώρεσέ με» - Το τελευταίο μήνυμα του εφοπλιστή στη σύζυγό του

Έβαλε τέλος στη ζωή του με μια καραμπίνα

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την αυτοκτονία του 63χρονου Ελληνοσύρου εφοπλιστή, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του στη βίλα του στη Βούλα με μια καραμπίνα που κατείχε νόμιμα. 

Ήταν λίγο μετά τις 15:30 το μεσημέρι, όταν ο εφοπλιστής κατέβηκε στο υπόγειο του σπιτιού του, που χρησιμοποιείται για γυμναστήριο. Φαίνεται ότι είχε πάρει την απόφασή του να δώσει τέλος στη ζωή του και γι’ αυτό είχε μαζί του και την καραμπίνα του. 

Αυτοκτόνησε εφοπλιστής στο σπίτι του στη Βούλα με καραμπίνα   

Ελάχιστα λεπτά πριν πατήσει τη σκανδάλη έστειλε ένα sms στη σύζυγό του, στο οποίο της αποκάλυπτε αυτό που είχε σκοπό να κάνει. Σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ άλλων φέρεται να της έγραψε: «Ξέχασέ με, δεν έχω να σου προσφέρω τίποτα, συγχώρεσέ με γι’ αυτό που θα κάνω».

Στη συνέχεια έστρεψε την καραμπίνα στον εαυτό του και τράβηξε τη σκανδάλη. 

19χρονη στρατιώτης αυτοκτόνησε μετά από σεξουαλική παρενόχληση

Τον 63χρονο εφοπλιστή βρήκε νεκρό ο φρουρός του και αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικογένεια του 63χρονου, με ρίζες από τη Συρία, πήγε στη Γαλλία και μετά στον Λίβανο, ενώ στα τέλη της δεκαετίας του ’80 εγκαταστάθηκε στην Αθήνα. 

Νέα Υόρκη: 40χρονη ογκολόγος πυροβόλησε το μωρό της και αυτοκτόνησε

Ήταν γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ο πεθερός του επιχειρηματίας στη Συρία, στο στενό περιβάλλον του προέδρου της χώρας, Άσαντ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top