Νέα Υόρκη: 40χρονη ογκολόγος πυροβόλησε το μωρό της και αυτοκτόνησε

Oι σοροί τους βρέθηκαν στο βρεφικό δωμάτιο το πρωί της Κυριακής

Μια διακεκριμένη ογκολόγος στη Νέα Υόρκη εντοπίστηκε νεκρή μαζί με το λίγων μηνών μωρό της, μέσα στο βρεφικό δωμάτιο της οικίας τους, αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων, στο Westchester.

Η 40χρονη Krystal Cascetta ήταν ειδικός Αιματολογίας-Ογκολογίας, με εξειδίκευση στον καρκίνο του μαστού.

Η 40χρονη Krystal Cascetta ήταν ειδικός Αιματολογίας-Ογκολογίας

Η 40χρονη Krystal Cascetta ήταν ειδικός Αιματολογίας-Ογκολογίας

Το φρικτό περιστατικό σημειώθηκε στο δωμάτιο του μωρού περίπου στις 7 το πρωί του Σαββάτου στην πόλη Somers. Σε δήλωση της πολιτειακής αστυνομίας αναφερόταν πως: «Το Αστυνομικό Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών της Πολιτείας της Νέας Υόρκης (BCI) Somers ερευνά έναν φόνο/αυτοκτονία στην πόλη Somers. Μια προκαταρκτική έρευνα αποκάλυψε ότι περίπου στις 7:00 π.μ., η Krystal Cascetta μπήκε στο δωμάτιο του παιδιού της και πυροβόλησε το μωρό της και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό της. Η σκηνή συνάδει με δολοφονία/αυτοκτονία».

Η ηλικία και το φύλο του μωρού δεν έχουν ακόμη γνωστοποιηθεί από την αστυνομία, αλλά σύμφωνα με ένα έγγραφο που κοινοποιήθηκε στο διαδίκτυο, εικάζεται ότι το μωράκι είχε γεννηθεί τον περασμένο Μάρτιο, άρα ήταν περίπου 5 μηνών.

Η 40χρονη Krystal Cascetta με τον σύζυγό της/ φωτογραφία Instagram

Η 40χρονη Krystal Cascetta με τον σύζυγό της/ φωτογραφία Instagram

Η Cascetta είχε παντρευτεί με τον 37χρονο σύζυγό της, Tim Talty, στο Greenpoint του Μπρούκλιν το 2019. Δεν είναι σαφές εάν το ζευγάρι έχει άλλα παιδιά. Ο Talty διευθύνει τη δική του εταιρεία ενεργειακών μπαρ, που ονομάζεται Talty Bar, και σε δημοσιεύσεις του στα social media είχε αναφέρει πως είχε χρησιμοποιήσει τις ιατρικές και επιστημονικές γνώσεις της συζύγου του για να δημιουργήσει το καλύτερο προϊόν.

Το ζευγάρι έδειχνε ευτυχισμένο και δεν έχει γίνει γνωστό αν η γιατρός αντιμετώπιζε επιλόχειο κατάθλιψη.

Η 40χρονη Krystal Cascetta/ φωτογραφία Facebook

Η 40χρονη Krystal Cascetta/ φωτογραφία Facebook

Σε βιογραφικό της περιγράφεται ως λάτρης της φυσικής κατάστασης και πως ήταν «στο DNA της» να γίνει γιατρός, καθώς και ως παιδί τύλιγε τις κούκλες της σε γάζα. Όταν ήταν στο γυμνάσιο, η καλύτερη φίλη της μητέρας της πέθανε από καρκίνο του μαστού και αυτό το γεγονός την ώθησε να ακολουθήσει μια καριέρα στην ιατρική.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top