Τι λέει ο αστυνομικός για τον ξυλοδαρμό διαδηλωτή στην πλατεία Βικτωρίας

Παρέμβαση της Δικαιοσύνης για το περιστατικό

Προκαταρκτική εξέταση έχει διαταχθεί  από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Αντώνη Ελευθεριάνο για το βίντεο με τον ξυλοδαρμό διαδηλωτή χθες στην πλατεία Βικτωρίας.

Εισαγγελική παρέμβαση για τον ξυλοδαρμό διαδηλωτή από αστυνομικούς

Πληροφορίες για το τι υποστήριξε ο αστυνομικός που ενεπλάκη στο περιστατικό στην πλατεία Βικτωρίας με τον διαδηλωτή, μετέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο αστυνομικός συντάκτης Παναγιώτης Μπούσιος. 

Έτσι, σύμφωνα με τα πρώτα λόγια που φέρεται να έχει πει ο αστυνομικός, είναι πως «χτύπησε μόνο στα χέρια τον διαδηλωτή» προκειμένου, όπως υποστήριξε, να καταφέρει να του περάσει χειροπέδες. Μάλιστα ισχυρίστηκε πως ο διαδηλωτής δε δήλωσε καν τραυματισμό.

Τι υποστηρίζει ο αστυνομικός για το περιστατικό στην πλατεία Βικτωρίας

Ανέφερε επίσης στους ανωτέρους του, ότι κάποια στιγμή ο διαδηλωτής προσπάθησε να του πάρει τον εξοπλισμό του. Όλα αυτά βέβαια μένει να διερευνηθούν από την εσωτερική έρευνα της Αστυνομίας. 

Επεισόδια στο Μοναστηράκι: Έριχναν βενζίνη σε βαγόνια του ΗΣΑΠ με επιβάτες

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που έχει διαταχθεί από τον εισαγγελέα, αναζητείται βιντεοληπτικό υλικό από το σημείο, αλλά και άλλα στοιχεία για το περιστατικό, ώστε να ταυτοποιηθούν και να διαπιστωθεί σε ποια ομάδα ανήκουν οι αστυνομικοί.

Σημειώνεται πως ο εισαγγελέας θα λάβει υπόψη του και το εσωτερικό πόρισμα της Αστυνομίας.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top