Ερωτικά ραντεβού με ηθοποιούς και πολιτικούς - Όσα λέει ο παίκτης reality

«Πήρα 18.000 ευρώ σε ένα ραντεβού», λέει ο Βασίλης που εισέβαλε στο Εφετείο

Για τις υψηλές αμοιβές του, το πελατολόγιο διασήμων που είχε και τα ναρκωτικά μίλησε, αποκαλύπτοντας το πρόσωπό του στην εκπομπή «Ζήνα το βράδυ»,  ο πρώην παίκτης reality. Τον Αύγουστο του 2022 είχε εισβάλει στο εφετείο με το αυτοκίνητό του, έχοντας μια βαλίτσα με 1,5 εκατομμύριο ευρώ. 

Δίκη παίκτη reality: Τα ερωτικά ραντεβού, τα λεφτά σε σακούλες και η ποινή

«Το μεγαλύτερο ποσό που έχω πάρει για ένα βράδυ είναι 18.000 ευρώ», είπε ο Βασίλης, ο οποίος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπή επτά ώρες μετά από την απόφαση του δικαστηρίου που τον καταδίκασε σε δέκα χρόνια κάθειρξη με αναστολή. 

Ο παίκτης reality και το πελατολόγιο από τη showbiz 

Πελάτες του ήταν, όπως είπε, άνθρωποι της showbiz, ηθοποιοί, πολιτικοί, οι οποίοι πλήρωναν αδρά για ένα ερωτικό ραντεβού με εχεμύθεια και διακριτικότητα. 

Εφετείο: Έως και 5.000 ευρώ από κάθε ερωτικό ραντεβού έβγαζε ο 34χρονος

«Επειδή έχω γνωρίζει από κοντά τη showbiz, με αυτά που έβλεπα στην τηλεόραση μέσα στη φυλακή έχω χάσει πάσα ιδέα. Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός», είπε. 

Παραδέχθηκε ότι πολλοί έχασαν τον ύπνο τους με τη σύλληψή του, αλλά τους καθησύχασε ότι δεν πρόκειται να αποκαλύψει ποτέ τα ονόματα των γνωστών πελατών του. 

Εφετείο: Πώς βρέθηκε στα χέρια του πρώην παίκτη reality το 1,5 εκατ. ευρώ;

«Εισέβαλα στο Εφετείο γιατί ήθελα να ξεμπλέξω»

Όσον αφορά στα ναρκωτικά, σημείωσε πως τα ξεκίνησε πρώτη φορά όταν του τα έδωσε πελάτης κατά τη διάρκεια ραντεβού, λέγοντάς του ότι πρέπει να κάνει χρήση αν ήθελε να πληρωθεί. Από τότε εθίστηκε και έφτασε σε ένα σημείο να σιχαθεί τον ίδιο του τον εαυτό.

«Ήμουν ένας τελειωμένος και γι’ αυτό εισέβαλα στο Εφετείο. Ήθελα να ξεμπλέξω από όλο αυτό. Δε με αναγνώριζα, έπαιζα θέατρο μπροστά στα παιδιά μου και τη γυναίκα μου», είπε. 

Τα λόγια του πρώην παίκτη reality μέσα από τη φυλακή

Ωστόσο, παραδέχθηκε ότι ο μοναδικός υπαίτιος για την κατάσταση στην οποία βρέθηκε ήταν ο ίδιος και η απληστία του που τον έκαναν να βυθίζεται όλο και περισσότερο στα σκοτάδια της εξάρτησης. 

«Αυτή τη στιγμή είμαι με μηδέν ευρώ, τα έδωσα όλα στην αστυνομία. Ξαναγεννήθηκα και θέλω να ξεκινήσω μια νέα ζωή», κατέληξε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top