Τα λόγια του πρώην παίκτη reality​​​​​​​ μέσα από τη φυλακή

Είχε εισβάλει με το αυτοκίνητο του στο Εφετείο Αθηνών

Μέσα από τη φυλακή μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» λίγο πριν τη δίκη, ο πρώην παίκτης reality που τον Αύγουστο του 2022 είχε εισβάλει στο Εφετείο Αθηνών με το αυτοκίνητό του με 1,2 εκατ. ευρώ. και ναρκωτικά. Στο σπίτι του βρέθηκαν στη συνέχεια και κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς άλλες 300.000 ευρώ. 

Εφετείο: Έως και 5.000 ευρώ από κάθε ερωτικό ραντεβού έβγαζε ο 34χρονος

Ο πρώην παίκτης reality είχε δηλώσει πως οι ναρκωτικές ουσίες ήταν που τον οδήγησαν σε αυτήν την κίνηση και πως δεν ήθελε να πάθουν κακό άλλοι άνθρωποι. 

Μέσα από τη φυλακή μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο πρώην παίκτης reality που τον Αύγουστο του 2022 είχε εισβάλλει στο Εφετείο Αθηνών με το αυτοκίνητό του

Ο πρώην παίκτης reality που τον Αύγουστο του 2022 είχε εισβάλει στο Εφετείο Αθηνών με το αυτοκίνητό του

Μιλώντας στις Αλήθειες με τη Ζήνα, εξομολογήθηκε πως ήταν μια κίνηση για να ξανακερδίσει τη ζωή του: «Το έκανα για να σώσω τη ζωή μου, διότι ο δρόμος που είχα διαλέξει δεν είχε γυρισμό» είπε ο πρώην παίκτης reality για την απόφαση να παραδοθεί «μπουκάροντας» με το ΙΧ στο Εφετείο.

Και να γύριζα τον χρόνο πίσω πάλι θα το ίδιο θα έκανα, το έκανα για να σωθώ

Μέσα στη φυλακή έχει δώσει, όπως λέει, μεγάλο αγώνα για να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά. «Πάλεψα πολύ με τον εαυτό μου, ειδικά για να απεξαρτηθώ από τα ναρκωτικά. Πάτησα ένα delete στην προηγούμενή μου ζωή και πάω για μια νέα αρχή. Μέσα στη φυλακή βρήκα τον εαυτό μου».

Ο πρώην παίκτης reality παρείχε υπηρεσίες συνοδού επί πληρωμή σε άνδρες μέσω ενός διαδικτυακού τόπου. Από εκεί και πέρα άρχισε και η εμπλοκή του με τα ναρκωτικά, καταλήγοντας εξαρτημένος, διότι ψυχολογικά όλο αυτό τον επηρέασε αρνητικά και τον «στοίχειωσε», σύμφωνα με όσα είπε στην εκπομπή.

Όσο για τις υπηρεσίες που παρείχε σε άνδρες, όπως είπε στην εκπομπή, το πιο μικρό ποσό που είχε πάρει ήταν 100 ευρώ και το πιο μεγάλο 18.000 ευρώ, ενώ στα ερωτικά του ραντεβού περιλαμβάνονταν πολιτικοί και δικηγόροι, ακόμη και ένας Σαουδάραβας πρίγκιπας με τον οποίο είχε συναντηθεί στη Ρόδο.

Πρώην παίκτης ριάλιτι: «Σαουδάραβας μου έδινε 5.000 ευρώ για ραντεβού»

Ο ίδιος είναι πατέρας δύο παιδιών και όπως λέει, πλέον νιώθει έτοιμος να προσφέρει στα παιδιά του, κάνοντας μια καινούρια αρχή.

«Θέλω να προσφέρω αυτά που δεν προσέφερα πριν γιατί τα λεφτά δε φέρνουν την ευτυχία», είπε ο πρώην παίκτης reality λίγο πριν τη δίκη της Δευτέρας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top