Αχαΐα: «Θέλω να μάθω γιατί πέθαναν τα μωρά μου» λέει η 23χρονη

Τι υπoστήριξε στην κατάθεσή της η μητέρα

Με καταθέσεις στις Αρχές για τον θάνατο του δεύτερου μωρού συνεχίζεται η έρευνα με τα νεκρά αδελφάκια στην Αχαΐα. Mετά την εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Πατρών, στην αστυνομία κατέθεσε η γιαγιά των μωρών, ενώ σήμερα, Σάββατο, εξηγήσεις για την υπόθεση έδωσε η 23χρονη μητέρα. 

Αχαΐα: Οι αντιφάσεις για τον θάνατο των δύο νεκρών μωρών

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star και της Άννας Σταματιάδου, η μητέρα φέρεται να είπε: «Θέλω να μάθω γιατί πέθαναν τα μωρά μου. Εγώ έκανα ό,τι μπορούσα για να τα σώσω». «Κάλεσα εσπευσμένα ασθενοφόρα για να τα πάω στο νοσοκομείο. Δεν ήμουν μόνη στο σπίτι μου. Ζω με συγγενικά πρόσωπα» πρόσθεσε η 23χρονη. 

Η ίδια περιέγραψε στους αστυνομικούς τα κρίσιμα 24ωρα με το δεύτερο μωράκι της. Τους είπε για τη σύντομη νοσηλεία του μωρού στο Καραμανδάνειο, για τα επεισόδια σπασμών αλλά και για τα τελευταία λεπτά του παιδιού στο Παίδων. Ήταν σε δίκλινο δωμάτιο και δίπλα τους υπήρχε και άλλο παιδί με συνοδό αλλά και το γραφείο της προϊσταμένης.

Αχαΐα: «Το μωρό είχε μελανιάσει» - Ο σύντροφος της 23χρονης μιλά πρώτη φορά

Σύμφωνα με τη μητέρα, το μωρό εμφάνιζε σταθερή κατάσταση και ξαφνικά έπαθε νέα επιληπτική κρίση. Η ίδια φώναξε τους γιατρούς και έμεινε -όπως λέει- το μωρό στα χέρια των γιατρών. 

Τον διορισμό γιατρών θα ζητήσει η 23χρονη μητέρα

Το επόμενο διάστημα αναμένονται εξελίξεις καθώς η εισαγγελέας Πρωτοδικών Πάτρας έχει δώσει συγκεκριμένες εντολές σε πταισματοδίκη προκειμένου να διεξαχθεί έρευνα για τους θανάτους των δυο βρεφών.

Πιθανότατα εκτός απο συγγενείς, θα κληθούν και γιατροί για καταθέσεις. Θα συγκεντρωθούν οι ιατρικοί φάκελοι και τα αποτελέσματα του γονιδιακού ελέγχου που έχει δρομολογηθεί. Η δικηγόρος της 23χρονης περιμένει το πόρισμα των ιστοπαθολογικών και ανάλογα με αυτά που θα δει, θα ζητήσει διορισμό δυο παιδιάτρων για να απαντήσουν σε όποια ενδεχόμενα ερωτήματα. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star του Σαββατοκύριακου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top