Αχαΐα: «Το μωρό είχε μελανιάσει» - Ο σύντροφος της 23χρονης μιλά πρώτη φορά

«Η Ειρήνη δε θα έκανε κακό στα παιδιά, για τη μάνα της δεν ξέρω»

Όσα υποστήριξε ο σύντροφος της 23χρονης μητέρας από την Αχαΐα / Βίντεο Mega

Τη σιωπή του «έσπασε» ο σύντροφος της 23χρονης Ειρήνης, της μητέρας από την Αχαΐα που «έχασε» δύο μωρά μέσα σε 15 μήνες. Ο άνδρας περιέγραψε τη μέρα που πέθανε το βρέφος στο σπίτι, καθώς ήταν παρών.

Αχαΐα: Τι έδειξε η ιστοπαθολογική εξέταση του 19 μηνών βρέφους

Το 20 ημερών μωράκι πέθανε ξαφνικά το καλοκαίρι του 2022. Ο σύντροφος της Ειρήνης διηγήθηκε στο Live News την ημέρα εκείνη, όπως την περιέγραψε και στις αρχές. Όπως είπε, η 23χρονη ήταν μόνη της με το μωρό, όταν την άκουσε να λέει κάτι. Μπήκε στο δωμάτιο και είδε το παιδί μελανιασμένο.

Αχαΐα: «Με βρίζουν. Δεν είμαι η κατηγορούμενη μητέρα από την Πάτρα»

«Ήρθα 12 η ώρα να δω το παιδί. Μου είπε ότι κοιμάται. Ήθελα να δω το παιδί, μου είπε όχι. Πήρε το καρότσι μέσα και ξάπλωσε. Χτύπησα την πόρτα, της είπα εάν θέλει να φάει, να κοιμηθεί. Δεν μίλαγε. Ετοίμασα άλλη κουβέρτα και κοιμήθηκα».

Η μητέρα των δύο νεκρών βρεφών ήταν μπροστά στον θάνατο μωρού φίλης της

Όπως είπε ο άνδρας, το παιδί ήταν κουκουλωμένο με κουβέρτα και όταν της ζήτησε να το δει, εκείνη του αρνήθηκε.

«Μία ώρα μετά την άκουσα να μιλάει και να κλαίει, δεν ήξερα με ποιον μιλούσε. Χτύπησα την πόρτα. ''Ειρήνη, τι πρόβλημα υπάρχει;'', την ρώτησα, δε μίλαγε. Άνοιξα την πόρτα και την είδα να μιλάει», πρόσθεσε.

Την ρώτησα τι έγινε με το μωρό, μου είπε δε μιλάει το μωρό. "Το μωρό μαύρισε, τι έπαθε;»", της είπα. Μου λέει "δεν ξέρω"».

Στη συνέχεια φώναξαν τη γειτόνισσά τους, η οποία τους είπε ότι το μωρό ήταν νεκρό. Το ίδιο βράδυ ο σύντροφός της κατέθεσε στις αρχές όσα είχε δει.

Αχαΐα: «Η Ειρήνη δε θα έκανε κακό στα παιδιά, για τη μάνα της δεν ξέρω»

Η 23χρονη Ειρήνη φέρεται να έχει περάσει δύσκολα παιδικά και εφηβικά χρόνια. Μάλιστα, το Χαμόγελο του Παιδιού σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε για την υπόθεση ανάφερε ότι το διάστημα 2017-2020 ο οργανισμός έλαβε «ανώνυμες αναφορές για τις συνθήκες διαβίωσης της οικογένειας της μητέρας, οι οποίες υποδείκνυαν σαφώς την ευάλωτη θέση της».

Μάλιστα, ο εξ'αγχιστείας αδελφός της Ειρήνης υποστήριξε ότι η 23χρονη πέρασε πάρα πολλά και απέκλεισε το ενδεχόμενο να έχει κάνει κακό στα παιδιά της. Ωστόσο, έριξε βολές στη γιαγιά των βρεφών, τη μητέρα της 23χρονης, υποστηρίζοντας ότι δεν αποκλείει «να τους έχει κάνει αυτή κακό».

«Μου είχε πει η μάνα μου ότι η Ειρήνη είναι πονεμένη και τέτοια, αλλά δεν μπήκα στη διαδικασία να τη ρωτή για ποιον λόγο. Είμαι σίγουρος ότι η Ειρήνη δε θα έκανε κακό στα παιδιά της. Τώρα η μάνα της δεν ξέρω...», υποστήριξε ο άνδρας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top