Κόρη Μπέου: «Είναι παρεξηγημένος γιατί δεν έχει φίλτρο, αλλά είναι ψυχούλα»

«Ο μπαμπάς µας µάς μεγάλωσε. Ήταν παράλληλα και μάνα και πατέρας»

Απόσπασμα από τη συνέντευξη της κόρης του Αχιλλέα Μπέου στην εφημερίδα On Time/ βίντεο Super Κατερίνα

Η μεγαλύτερη κόρη του Αχιλλέα Μπέου, Αργυρώ, παραχώρησε μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη και μίλησε για τον πατέρα της, οι πρόσφατες δηλώσεις του οποίου προκάλεσαν αντιδράσεις.

 

«Εγώ θέλω να κρατάω μια αμέτοχη στάση σε όλη την κριτική που ασκούν στον πατέρα μου, διότι εγώ ξέρω ποιος είναι ο Αχιλλέας Μπέος. Ξέρω την ψυχή του, ξέρω τον εσωτερικό του κόσμο και ξέρω ότι έχει προσφέρει στην οικογένειά μας αλλά και στην πόλη του. Ξέρω ότι ο πατέρας μου είναι ένας αυθόρμητος άνθρωπος, με ελεύθερη έκφραση λόγου. Ούτε είναι ομοφοβικός, ούτε είναι σεξιστής, ούτε φασίστας. Ίσα-ίσα ο παππούς μας, ο Νίκος, ήταν μέλος του ΚΚΕ», είπε η Αργυρώ Μπέου στην εφημερίδα On Time και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη.

Αχιλλέας Μπέος εναντίον Αλκίνοου Ιωαννίδη: «Μιλάμε για ένα τραγικό νούμερο»

«Απλά, με τον τρόπο που εκφράζεται πολλές φορές έχει την τάση να παρεξηγείται. Δε θέλω να επεκταθώ στο θέμα. Βάζουμε μια τελεία σε αυτό το κομμάτι και θα προτιμήσω να μείνω στις πράξεις και στα έργα του πατέρα μου, όσο και σε αυτά που έχει κάνει πίσω από τις κάμερες, γιατί δεν τα διαφημίζει κανένας, αλλά ούτε κι εκείνος», πρόσθεσε η κόρη του Αχιλλέα Μπέου.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Αργυρώ Μπέου εξομολογήθηκε πως ο πατέρας έχει σταθεί ως μάνα και πατέρας στα παιδιά του. «Η μαμά µας µάς εγκατέλειψε, γιατί ήθελε να κάνει τη ζωή της. Εγώ ήμουν τότε 7 χρόνων και ο αδελφός µου ήταν 2. […] Ο μπαμπάς µας µάς μεγάλωσε. Ερχόντουσαν οι φίλες µου στο σπίτι µας να κοιμηθούνε και µας έφτιαχνε πρωινό. Όταν έπαιζα πιάνο, ερχόταν στο σχολείο να µε δει. Ήταν παράλληλα και η μάνα µου και ο πατέρας µου. Τη μητέρα µου δεν τη λέω μάνα , αλλά Ελευθερία».

«Ο µπαµπάς µου είναι δηµιουργός. ∆εν είναι στηµένος πολιτικός. Κινείται αυθόρµητα και αυθεντικά, χωρίς φίλτρο. ∆εν προσπαθεί να δείξει κάτι ψεύτικο στον κόσµο. Τον αγαπάνε γι’ αυτό που είναι και είναι γνήσιος. Είναι παρεξηγημένος, γιατί δεν έχει φίλτρο, αλλά είναι ψυχούλα» κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top