Αχιλλέας Μπέος εναντίον Αλκίνοου Ιωαννίδη: «Μιλάμε για ένα τραγικό νούμερο»

Λίγη ώρα μετά τον αποκάλεσε «Φλώρο» στην Κατερίνα Καινούργιου

Δείτε τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου στο Πρωινό του ΑΝΤ1

Μετά τη συναυλία του Αλκίνοου Ιωαννίδη κι όσα είπε κατά του δημάρχου Βόλου με αφορμή τις πλημμύρες, ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε στο Πρωινό εξαπολύοντας τα δικά του «βέλη» κατά του τραγουδιστή.

«Δε θα ασχοληθώ, ούτε θα απαντήσω σε αυτό το νούμερο γιατί μιλάμε για τραγικό νούμερο. Δε μου δείξατε πόσος κόσμος είναι στη συναυλία. Δεν ξέρω τι πεποιθήσεις έχει αυτός ο τύπος. Άλλοι καλλιτέχνες, όπως ο Αργυρός, ο Οικονομόπουλος, ο Ιακωβίδης και η Ζευγαρά με πήραν τηλέφωνο για να βοηθήσουν με οποιονδήποτε τρόπο, αυτός τη συναυλία τι την έκανε; Για αρπαχτή;», είπε αρχικά ο Αχιλλέας Μπέος. 

Έξαλλος ο Αχιλλέας Μπέος: «Πού πάτε ρε άνθρωποι, γυρίστε στα σπίτια σας»

«Είναι ένα νούμερο με μία κιθάρα που δεν τον ξέρει κανένας. Απευθύνεται σε μία συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων. Καλός είναι για εσάς, για εμένα δεν είναι. Τι με πήρατε για τον Ιωαννίδη; Άσε τον Ιωαννίδη. Άφησέ με, με τον κάθε φλώρο. Αυτό αισθανόμουν κι αυτό έκανα. Ήρθε εδώ αυτός να μοιράσει δύο μπουκάλια νερό;» πρόσθεσε ο δήμαρχος Βόλου. 

Σε πρόσφατη συναυλία του ο Αλκίνοος Ιωαννίδης τα «έβαλε» με τον Αχιλλέα Μπέο

Σε πρόσφατη συναυλία του ο Αλκίνοος Ιωαννίδης τα «έβαλε» με τον Αχιλλέα Μπέο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Έρχομαι από τη λάσπη»: Όσα είπε ο Αλκίνοος Ιωαννίδης

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης σε συναυλία του το βράδυ της Δευτέρας στην Τεχνόπολη ξεκίνησε με τη φράση «έρχομαι από τη λάσπη» και χρησιμοποίησε, μεταξύ άλλων, τον χαρακτηρισμό «ανεκδιήγητος» για τον δήμαρχο Βόλου, κατηγορώντας τον ότι για να τον γράψουν οι κάμερες ανέβηκε σε μπουλντόζα και «φώναζε στην ερημιά εκεί που δεν υπήρχε άνθρωπος, "ήρθε το φαΐ και το νερό! Ελάτε να πάρετε"».

Αχιλλέας Μπέος: «Πρέπει να υπάρξει κι αυτός...»

Λίγες ώρες αργότερα, το πρωί της Τρίτης, ο Αχιλλέας Μπέος απάντησε στον Αλκίνοο Ιωαννίδη με ειρωνική διάθεση κάνοντας λόγο για «πάλαι ποτέ τροβαδούρο» και «ευαισθητούλη» καταλογίζοντάς του «απωθημένο» για όσα ακούστηκαν στη συναυλία της Δευτέρας

Κακοκαιρία Daniel: Ουρές στον Βόλο για πόσιμο νερό

«Ελπίζω ειλικρινά ότι τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν σους ανθρώπους που αυτή τη στιγμή υποφέρουν και πονούν και δεν πρόκειται για μια «αρπαχτή» με μπόλικη σάλτσα από υποκριτική ευαισθησία και αλληλεγγύη. Στο χέρι του ευαισθητούλη Αλκίνοου να μας το δείξει και ας με βρίζει όσο θέλει. Πρέπει να υπάρξει κι αυτός…», κατέληξε στην ανάρτησή του ο Αχιλλέας Μπέος.

Δείτε όσα είπε ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Στη συνέχεια ο Αχιλλέας Μπέος βγήκες σε τηλεφωνική σύνδεση στην εκπομπή Super Κατερίνα για να μιλήσει για την κατάσταση στον Βόλο μετά τις πλημμύρες και το κατά πόσο είναι κατάλληλο το νερό της πόλης. Όταν μπήκαν στη συζήτηση τα όσα ανέφερε ο Αλκίνοος Ιωαννίδης για τον δήμαρχο, η Κατερίνα Καινούργιου προσπαθούσε να συγκρατήσει τον δήμαρχο για να μην ακουστούν βρισιές. 

Κακοκαιρία Daniel: Ουρές στον Βόλο για πόσιμο νερό

«Εσείς εκτιμάτε αυτόν τον φλώρο, εγώ δεν τον εκτιμώ. Ο κύριος Ιωαννίδης μπορεί να με βρίζει… Έχουμε μια κόντρα, δε θα ασχοληθώ με τον Ιωαννίδη», δήλωσε ο δήμαρχος Βόλου, με την Κατερίνα Καινούργιου να απαντάει: «Τι λέτε κύριε Μπέο, μιλάμε για έναν τεράστιο καλλιτέχνη με πολύ προσεκτικές απόψεις πάντα. Θέλω να ακούσουμε τι είπε! Σας παρακαλώ προσέξτε το λεξιλόγιό σας».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top