Έξαλλος ο Αχιλλέας Μπέος: «Πού πάτε ρε άνθρωποι, γυρίστε στα σπίτια σας»

Τα έβαλε με οδηγούς που βγήκαν στους δρόμους εν μέσω της κακοκαιρίας Daniel

Έξαλλος έγινε πρωί πρωί ο δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος με τους οδηγούς που βγήκαν στους πλημμυρισμένους δρόμους της πόλης ενώ η κακοκαιρία Daniel είναι σε εξέλιξη και έχει γίνει σύσταση στους πολίτες να αποφεύγουν τις μετακινήσεις. 

Ο δήμαρχος βγήκε από το γραφείο του, με το νερό να του φτάνει έως τα γόνατα και άρχισε να φωνάζει στους οδηγούς που είχαν εγκλωβιστεί στον δρόμο. 

Κακοκαιρία Daniel: Νεκρός ένας κτηνοτρόφος από κατολίσθηση στον Βόλο

«Πού πάνε όλοι αυτοί; Είναι για τρέλα αυτό που συμβαίνει. 100 φορές το είπαμε» ακούγεται να λέει ο κ. Μπέος σε σχετικό βίντεο που ανέβηκε και στη σελίδα του στο Facebook.

«Κάνω έκκληση στον κόσμο μην κυκλοφοράτε. Από χθες τα λέμε, δεν μπορούν να βγουν τα μηχνήματα έξω. Πού πάτε ρε άνθρωποι, πού πάτε ρε σεις;», συνέχισε ο δήμαρχος Βόλου  και απευθυνόμενος στους οδηγούς άρχισε να τους φωνάζει:

Κακοκαιρία Daniel: Εγκλωβίστηκαν οδηγοί -Πλημμύρες σε Μαγνησία και Σποράδες

«Κοιτάξτε πού είναι το νερό. Δεν ακούτε; Πού πάτε όλοι εσείς; Από χθες σας λέμε, θα σπάσουν τα ποτάμια, ξέρετε τι νερό έρχεται; Πηγαίνετε στα σπίτια σας».

Λίγο μετά από αυτό το βίντεο, ο Αχιλλέας Μπέος συνέχισε  να δημοσιεύει τις προσπάθειες που γίνονται με τις πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες.

Κακοκαιρία Daniel: Ποιες περιοχές θα «σαρώσει» τις επόμενες ώρες

«Η κατάσταση όλο και χειροτερεύει. Δείτε τι συμβαίνει σε Κραυσίνδωνα και παραλιακό προς Αγριά, στο ύψος της Παιδόπολης. Τα νεότερα προγνωστικά δείχνουν περαιτέρω επιδείνωση των καιρικών συνθηκών μέσα στην ημέρα. Αποφύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις σήμερα και αύριο. Πολύ πιθανό να δούμε νέα ρεκόρ ύψους βροχής, ίσως και πανευρωπαϊκά, όπως παρατηρούν οι ειδικοί», έγραψε σε μια ανάρτηση που συνοδεύτηκε με βίντεο.

Κακοκαιρία Daniel: Επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου από την ΕΜΥ

Τέλος σε ένα ακόμα βίντεο που ανέβασε στο Facebook καλούσε τον κόσμο να ακούσει τις εκκλήσεις του Δήμου και να συνεργαστεί.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top