ΟΑΚΑ: Στον «αέρα» οι συναυλίες των Coldplay και ο Παναθηναϊκός!   

Τι δηλώνει η εταιρία παραγωγής για μια ενδεχόμενη αλλαγή τοποθεσίας  

Η απόφαση για λουκέτο στο ΟΑΚΑ, όπως φαίνεται  για όλο το 2024 σύμφωνα με τη χθεσινή ανακοίνωση του αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση, αφήνει χωρίς έδρα τον Παναθηναϊκό, ενώ στον «αέρα» βρίσκονται προγραμματισμένες συναυλίες. 

OAKA: Πού πήγαν τα λεφτά που δεσμεύθηκαν το 2009 για συντήρηση στεγάστρων

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο του Star, στον «αέρα» βρίσκονται οι δύο συναυλίες των Coldplay όπου τα έσοδα εκτιμάται ότι ανέρχονται στα 11 εκατ. ευρώ μόνο από τα εισιτήρια.  

Να σημειωθεί ότι για τις συναυλίες στο ΟΑΚΑ θα ταξίδευαν στην Ελλάδα αρκετοί fun του συγκροτήματος από το εξωτερικό, συνδυάζοντας το event με τις διακοπές τους.

Coldplay: Μετά την τεράστια ζήτηση έβαλαν και δεύτερη εμφάνιση στην Αθήνα!   

Η εταιρεία παραγωγής της συναυλίας δηλώνει πάντως ότι ακόμη κανείς δεν τους έχει  ενημερώσει επίσημα για το κλείσιμο του σταδίου και ότι η μόνη ενημέρωση που έχουν είναι  από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης!  Έτσι 110.000 που πλήρωσαν ήδη για να δουν το αγαπημένο τους συγκρότημα δε γνωρίζουν τι θα γίνει...  

Η εταιρεία δεν αποκλείει να υπάρξουν εναλλακτικές τοποθεσίες, αλλά επισημαίνει ότι είναι δύσκολο ένα τόσο μεγάλο γεγονός να διεξαχθεί αλλού, καθώς  απαιτούνται ειδικές προδιαγραφές για την ασφάλεια των θεατών όσο και τον για τον ήχο  και τον φωτισμό και τη διαχείριση.  

Κανονικά συναυλίες και αγώνες μπάσκετ του ΠΑΟ στο κλειστό του ΟΑΚΑ   

Θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι events που είναι προγραμματισμένα για το κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ, όπως η συναυλία του Bryan Adams τον Δεκέμβριο, αλλά και οι αγώνες της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού την σεζόν που ξεκινά για την Basket League και την Euroleague,  θα γίνουν κανονικά.   

Στον «αέρα» οι ευρωπαϊκοί αγώνες του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο   

Αντιθέτως,  στον «αέρα» βρίσκεται η ομάδα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού για τους ευρωπαϊκούς της αγώνες, καθώς στη Super League έδρα είναι η Λεωφόρος Αλεξάνδρας. Το να επιστρέψει εκεί και για τους αγώνες στo Europa League φαίνεται ότι είναι η μόνη εφικτή λύση αυτή τη στιγμή, υπό την προϋπόθεση να δώσει οριστικά το «πράσινο φως» η UEFA μετά τον έλεγχο των εγκαταστάσεων.

ΟΑΚΑ: Τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός για τους ευρωπαϊκούς αγώνες του   

ΟΑΚΑ: Τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός για τους ευρωπαϊκούς αγώνες του  

Η οικονομική ζημιά όμως θα είναι μεγάλη, καθώς η χωρητικότητα στη Λεωφόρο δεν ξεπερνά τις 16. 000 θέσεις.  

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξετάζει μάλιστα το ενδεχόμενο να διεκδικήσει τις 400. 000 ευρώ που δαπάνησε το καλοκαίρι για τη βελτίωση του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ.            
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top