Στέφανος Κασσελάκης: Τι έδειξε η γλώσσα του σώματος στην πρώτη συνέντευξη

Ειδικοί αποκωδικοποιούν τη στάση του στη συνέντευξή του στο Star

Ειδικοί αποκωδικοποιούν τη γλώσσα του σώματος του Στέφανου Κασσελάκη στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε στο Star / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Η πρώτη μεγάλη τηλεοπτική συνέντευξη του Στέφάνου Κασσελακη στο Star και τη Μάρα Ζαχαρέα έδωσε ειδήσεις και «τροφή» στους επικοινωνιολόγους. Οι ειδικοί κοίταξαν πίσω από τις απαντήσεις του, αποκωδικοποιώντας ακόμη και τη γλώσσα του σώματός του.

Κασσελάκης: Πότε θα παρουσιαστεί στον στρατό - Πόσο θα διαρκέσει η θητεία

Ο Στέφανος Κασσελάκης έδειξε τις προθέσεις του με το «καλησπέρα». Πριν καν μπει στο στούντιο ειδήσεων με τη Μάρα Ζαχαρέα, χαμογελαστός και casual ντυμένος έφτασε στις εγκαταστάσεις του Star και χαιρέτηε τους πάντες... Ακόμη και την μασκότ του καναλιού, τον Μπόκο.

Κασσελάκης στο Star: Βεβαίως και είμαι Αριστερός– «Όχι» σε διάσπαση  

Ο Στέφανος Κασσελάκης στο Σταρ

Ο Μπόκο υποδέχθηκε τον Στέφανο Κασσελάκη στο Star

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μοίρασε selfies και επέδειξε γρήγορα αντανακλαστικά. Επί 35 λεπτά απαντούσε στις ερωτήσεις της Μάρας Ζαχαρέα. Και αυτή τη φορά δεν είχε κάποιον στο πλευρό του, ούτε σημειώσεις, ούτε κινητό.

Στέφανος Κασσελάκης: Ειδικοί αναλύουν τη γλώσσα του σώματός του στην πρώτη συνέντευξη

«Η στάση του σώματος ήταν ευθυτενής, όμως δεν ήταν στημένος, δεν είχε αυτό το "είμαι σφιγμένος". Ήταν χαλαρός, με μια κίνηση ελαφρά προς τα εμπρός, δήλωνε " είμαι ανοιχτός προς εσάς να κουβεντιάσω". Φαντάζομαι ότι έχει άγχος, δεν είναι ανόητος. Ενδεχομένως να είχε και μια άγνοια κινδύνου», δήλωσε η λογοπαθολόγος και Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και Επικοινωνίας, Μαρία Ρουσοχατζάκη.

«Τα χέρια του ναι μεν τα κουνούσε  αρχικά, αλλά ούτε από αμηχανία πύτε φλύαρα. Ήταν σαν να χρωμάτιζε παραπάνω τις προτάσεις που ήθελε να πει, τις φράσεις που ήθελε να τονίσει», τόνισε η κ. Ρουσοχατζάκη.

Στέφανος Κασσελάκης: Τι λένε οι ειδικοί για τη γλώσσα του σώματος στη πρώτη συνέντευξή του

Από την άλλη, ο σύμβουλος στρατηγικής επικοινωνίας Ηλίας Τσαουσάκης υποστήριξε: «Ήταν σαφής η πρόθεση Κασσελάκη, σε όλη τη συνέντευξη, να προσδιοριστεί ιδεολογικά. Να δώσει καθαρό στίγμα, την ταυτότητά του. Κοιτώντας και μέσα στο κόμμα του και έξω από αυτό. Ήταν ένας από τους στόχους της συνέντευξης και ένας από τους στόχους της προεκλογικής εκστρατείας». 

«Σε όλη τη διάρκεια της συνέντευξης προσπάθησε να φανεί προετοιμασμένος στα θέματα της επικαιρότητας και κυρίως σε θέματα που αφορούν τους νέους, με θέσεις και προτάσεις. Γενικές τις περισσότερες φορές για τον μέσο τηλεθεατή», πρόσθεσε ο κ. Τσαουσάκης.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top