Πειραιάς: Βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό μαθητή έξω από σχολείο

Συμμαθητές τους ανέβασαν το βίντεο στα social media

Τέσσερα νέα περιστατικά βίας ανηλίκων ερευνά η Αστυνομία σε Πειραιά, Θεσσαλονίκη και Ρόδο. Μικρά παιδιά ξυλοκοπούνται ανελέητα για ασήμαντη αφορμή και διαπομπεύουν στο διαδίκτυο συνομηλικους τους. 

Κηφισιά - βίντεο ντοκουμέντο: Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων 

Βίντεο-σοκ καταγράφει 11χρονο μαθητή να τον έχουν ρίξει στο πεζοδρόμιο και μπροστά στα μάτια πολλών συμμαθητών του να τον ξυλοκοπούν με απίστευτη βαρβαρότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο διαπληκτισμός των μαθητών είχε ξεκινήσει από το προαύλιο και πήρε άσχημη τροπή, όταν χτύπησε το τελευταίο κουδούνι. Μετά το σχόλασμα, άρχισαν να ξυλοκοπούν τον μαθητή, ενώ κάποιοι συμμαθητές του απαθανάτιζαν αυτό το γεγονός με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Άγριος ξυλοδαρμός μαθητή στον Πειραιά

Μάλιστα, οι συμμαθητές δε δίστασαν να ανεβάσουν και το βίντεο του ξυλοδαρμού του 11χρονου στα social media.

Η μητέρα του μαθητή έκανε μήνυση.

Ρόδος: Αδελφές χτυπούσαν με γροθιές στο κεφάλι 13χρονη 

Σκηνές άγριας βίας εκτυλίχθηκαν και σε χωριό της Ρόδου, με πρωταγωνίστριες δύο αδελφές 15 ετών και θύμα μια 13χρονη μαθήτρια Γυμνασίου. 

Όπως φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο, οι δύο αδελφές έβαλαν κάτω την άτυχη μαθήτρια και την χτυπούσαν με γροθιές και κλωτσιές στο πρόσωπο και το κεφάλι.   

Αδελφές ξυλοκόπησαν μαθήτρια στη Ρόδο

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα κορίτσια λογομαχούσαν συχνά εντός σχολείου. Μάλιστα ο διευθυντής τις είχε καλέσει αρκετές φορές στο γραφείο του. 

Θεσσαλονίκη: 12χρονη έσβησε τσιγάρο στο στήθος 13χρονης

Σοκάρει η καταγγελία μητέρας στη Θεσσαλονίκη. 

Όπως κατήγγειλε, 12χρονη έσβησε τσιγάρο πάνω στο στήθος της 13χρονης κόρης της, όπως φαίνεται στην εικόνα-ντοκουμέντο που εξασφάλισε η Λευκή Γεωργάκη.

Μαθήτρια έσβησε τσιγάρο στο στήθος 13χρονης

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top