Λίμνη Κάρλα: «Τι κακό έπεσε Θεέ μου στο σπιτικό μας»

Συγκλονίζει η μητέρα του ψαρά που βρέθηκε νεκρός

Νεκρός εντοπίστηκε ο 43χρονος ψαράς, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί στη λίμνη Κάρλα από την περασμένη Παρασκευή, όταν η βάρκα του, με την οποία είχε πάει για ψάρεμα έβαλε νερά. 

Κάτοικος της περιοχής εντόπισε τη σορό του 43χρονου και στο σημείο έσπευσε Κλιμάκιο της Πυροσβεστικής που την ανέσυρε στη στεριά με λέμβο. 

Τη σορό αναγνώρισε ο αδελφός του. 

Από την περασμένη Παρασκευή οι αρχές αναζητούσαν τον 43χρονο ψαρά στη λίμνη Κάρλα - Intimenews

Από την περασμένη Παρασκευή οι αρχές αναζητούσαν τον 43χρονο ψαρά στη λίμνη Κάρλα - Intimenews

«Δε σταμάτησα να ελπίζω μέχρι την τελευταία στιγμή, έβλεπα τις προσπάθειες που γίνονταν για να τον εντοπίσουν, παρακαλούσα το Θεό να ζει. Δυστυχώς όσο περνούσαν οι ώρες συνειδητοποίησα ότι το παιδί μου δε ζει. Ο μεγάλος μου ο γιος που ήταν μαζί του σε κατάσταση σοκ. Τι κακό Θεέ μου έπεσε στο σπιτικό μας» δήλωσε στο grtimes.gr μετά το τραγικό φινάλε η μητέρα του 43χρονου.

Λίμνη Κάρλα: Πώς έγινε η τραγωδία

Ο αδελφός του άτυχου ψαρά κατέθεσε στις αρχές ότι είχαν πάει μαζί για ψάρεμα στη λίμνη Κάρλα. 

Κάποια στιγμή η βάρκα τους έβαλε νερά. Εκείνος κατάφερε να βάλει τις γαλότσες του, να βουτήξει στο νερό αι να κολυμπήσει έως τη στεριά. Ύστερα, γύρω στις 05:30 το πρωί της Παρασκευής ειδοποίησε τις αρχές ότι ο αδελφός του είχε χαθεί από το οπτικό του πεδίο.

Ερωτήματα προκαλεί το πώς τα δύο αδέλφια πήγαν να ψαρέψουν στα πλημμυρισμένα και πιθανόν μολυσμένα από την κακοκαιρία Daniel, νερά της λίμνης Κάρλας.

Η σορός του 43χρονου ψαρά εντοπίστηκε χθες στη λίμνη Κάρλα - Intimenews

Η σορός του 43χρονου ψαρά εντοπίστηκε χθες στη λίμνη Κάρλα - Intimenews

Από τις πρώτες μετρήσεις που είχε πραγματοποιήσει το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Κρίσης στα νερά τις λίμνης είχε διαπιστωθεί πως δεν υπήρχε ιδιαίτερα σημαντικό πρόβλημα ρύπανσης, χωρίς ωστόσο αυτό να βεβαιώνει πως τα νερά είναι απολύτως κατάλληλα για αλίευση.

Είχε επίσης διαπιστωθεί νωρίτερα αυτό τον μήνα, ότι υπάρχει σημαντικό πρόβλημα για την αλιευτική δραστηριότητα στην περιοχή, καθώς τα φερτά υλικά που έφεραν οι πλημμύρες, εμπόδιζαν το ψάρεμα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top