Θάνατος 20χρονης από αμυγδαλίτιδα:«Πρόκειται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας»

Τι λέει ο πατέρας της Εύης που «έσβησε» στο νοσοκομείο

Όσα είπε ο πατέρας της 20χρονης που πέθανε από αμυγδαλίτιδα / Βίντεο από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Απαντήσεις για τον θάνατο της κόρης του ψάχνει ο πατέρας της 20χρονης Εύης που «έσβησε» στο νοσοκομείο Ιωαννίνων από αμυγδαλίτιδα. «Υπάρχει αυτουργός για τον θάνατο του παιδιού μου», δήλωσε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα.

Ιωάννινα: «Έχουμε εικόνα πώς πέθανε η Βούλα»

«Πρέπει να δοθεί μια άμεση απάντηση. Ο ιατροδικαστής από την πρώτη εικόνα που έχει είναι ότι το παιδί κατέληξε από αμυγδαλίτιδα... Ακόμα ψάχνουμε και είναι κάτι που θα πάρει χρόνο...», δήλωσε αρχικά ο πατέρας της 20χρονης.

Ιωάννινα: Ξεσπά ο πατέρας της 20χρονης - «Μας έλεγαν ενοχλητικούς»

Όπως είπε ο κ. Μανώλης, η κόρη του δεν είχε ιστορικό και δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας. «Όλοι μας έλεγαν ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Μάλιστα μας ενημέρωσαν μετά τη χορήγηση κορτιζόνης ότι το παιδί πάει πολύ καλύτερα. Κανείς δε μας είπε τίποτα, παρά μόνο την παραμονή που μας είπαν οι γιατροί ότι πρέπει να κάνει αφαίρεση στις αμυγδαλές».

Θάνατος 20χρονης από αμυγδαλίτιδα

Ο θάνατος της Εύης παραμένει ακόμα ένα μυστήριο. Ακόμα δεν μπορούν να καταλάβουν πώς ένα παιδί χωρίς προβλήματα υγείας νοσηλεύτηκε εννέα μέρες στο νοσοκομείο και κατέληξε από αμυγδαλίτιδα. Απαντήσεις στα αίτια του θανάτου της αναμένεται να δώσουν οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις της.

«Τα έχει αναλάβει όλα ο δικηγόρος. Απ΄ότι έχω καταλάβει από τα συμφραζόμενα κάποιος έχει την υπαιτιότητα για όλο αυτό. Γι΄αυτό και ο εισαγγελέας το έχει βγάλει ως φόνο εξ αμελείας και όχι απλό θάνατο. Δεν ξέρουμε ακόμα τι εξέλιξη θα έχει», επεσήμανε ο πατέρας της 20χρονης και έκανε έκκληση σε όλους τους γονείς να τρέχουν κοντά στα παιδιά τους, όταν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας, ακόμα και αν αυτό είναι κάτι ασήμαντο.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top