Ιωάννινα: Ξεσπά ο πατέρας της 20χρονης - «Μας έλεγαν ενοχλητικούς»

Ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις θα «δώσουν» την αιτία θανάτου

Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της 20χρονης Εύης, της φοιτήτριας που «άφησε» την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου είχε εισαχθεί με αμυγδαλίτιδα. Μέχρι στιγμής δεν έχει ξακαθαριστεί η αιτία θανάτου της, καθώς η νεκροψία δεν «έδειξε» κάτι. «Μας ξεγέλασαν και μας έλεγαν ενοχλητικούς που καλούσαμε συχνά», καταγγέλλει ο πατέρας της.

Ιωάννινα: Από σηπτικό σοκ ο θάνατος της 20χρονης που είχε αμυγδαλίτιδα

Ο κ. Μανώλης ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι δε θα ξαναδεί το παιδί του. «Πήγε να σπουδάσει και είναι νεκρό», λέει με σπαραγμό, ενώ τονίζει ότι από τα λεγόμενα των ιατρών δεν περίμενε να είναι κάτι σοβαρό. Θεώρησε ότι δε χρειάζεται να πάει στα Γιάννενα από τη Χίο, καθώς οι γιατροί τον ενημέρωναν ότι όλα θα πάνε καλά με την κόρη του.

Ιωάννινα: Έρευνα για ανθρωποκτονία από αμέλεια για τον θάνατο της 20χρονης

«Να τρέχουν οι γονείς στα παιδιά τους όταν δεν είναι καλά, γιατί εμένα με ξεγέλεσαν. Με πνίγει η θλίψη για το παιδί μου. Μας έλεγαν ότι δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο η ζωή της κι ότι θα βγει σύντομα. Για αυτό δε θορυβηθήκαμε ιδιαίτερα. Μία αμυγδαλίτιδα σε ένα Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο πόσο σοβαρό μπορεί να είναι;», είπε συντετριμμένος μιλώντας στο Mega.

Αυτό, όμως, που προκαλεί μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι το προσωπικό του νοσοκομείου αποκάλεσε τους γονείς της κοπέλας «ενοχλητικούς», επειδή καλούσαν να μάθουν για την πορεία της υγείας της.

Θάνατος 20χρονης Ιωάννινα: Οι ιστολογικές και τοξικολογικές θα δώσουν απαντήσεις

Όσον αφορά την αιτία θανάτου της κόρης του, ο κ. Μανώλης υποστήριξε ότι ο πρώτος ιατροδικαστής διέγνωσε ότι η 20χρονη φοιτήτρια «έφυγε» από αμυγδαλίτιδα, από την οποία επήλθε σήψη.

Σημειώνεται ότι η νεκροψία - νεκροτομή που έγινε στη σορό της 20χρονης επιβεβαίωσε την οξεία πυώδη αμυγδαλίτιδα, όμως δεν έδωσε απαντήσεις για το πώς κατέρρευσε ο οργανισμός της και πέθανε. 

Αναμένονται οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις που αναμένεται να ρίξουν φως στην αιτία θανάτου του κοριτσιού.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top