Δολοφονία Πειραιάς: «Φώναζε και χτυπούσε το κεφάλι του στον τοίχο»

Συχνά εκτός εαυτού ο 68χρονος που σκότωσε τον 39χρονο πατέρα

δολοφονία Πειραιάς

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον δολοφόνο του 39χρονου πατέρα τριών παιδιών σε πάρκινγκ στον Πειραιά πριν από δύο ημέρες. Ο 68χρονος φαίνεται να είχε προβληματική συμπεριφορά απέναντι σε κατοίκους και καταστηματάρχες στη γειτονιά.

Δολοφονία Πειραιάς: «Δεν ήθελα να καταλήξει έτσι», λέει τώρα ο 68χρονος

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, ο 68χρονος φέρεται να είχε καταδικαστεί πριν από μερικά χρόνια σε επτά μήνες φυλάκιση για εξύβριση και απειλές εναντίον ενός καταστηματάρχη της περιοχής. Ωστόσο, δεν επρόκειτο για μεμονωμένη περίπτωση, καθώς ο ηλικιωμένος είχε συνεχώς προστριβές με κατοίκους της περιοχής και συχνά καλούσε την αστυνομία. 

Συγκεκριμένα, σε δικογραφία που είχε σχηματιστεί σε βάρος του συνταξιούχου ναυτικού πριν από λίγους μήνες -μετά από μήνυση επιχειρηματία της περιοχής- αναδεικνύεται η επιθετική του συμπεριφορά. 

Πειραιάς: «Τώρα σε τελείωσα» - Πατέρας τριών παιδιών το θύμα της δολοφονίας

Όπως ανέφερε ο μηνυτής, «έχω κομμωτήριο στην περιοχή. Περίπου μία φορά την εβδομάδα καλεί ο συγκεκριμένος και έρχεται περιπολικό γιατί λέει ότι ενοχλείται από τα κλιματιστικά που λειτουργούν στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας. Βγήκα από το μαγαζί μου, πήγα στο απέναντι μαγαζί να αγοράσω κάτι και γυρίζοντας με περίμενε στο μαγαζί και άρχισε να με απειλεί μπροστά στους πελάτες, τη γυναίκα μου, στο προσωπικό μου, στους περαστικούς. Μου είπε κ….λη είμαι 60 χρόνων δεν φοβάμαι τίποτα π…τη, τρύπιε. Το μαγαζί το έχω 15 χρόνια. Δεν υπάρχει τίποτα στον φωταγωγό όπως λέει. Εχει έλθει προ μερικών μηνών στην πολυκατοικία και είμαι το τρίτο θύμα του κατηγορουμένου».

Δολοφόνος Πειραιά: «Αφήστε με, δεν είμαι καλά»

Για το συγκεκριμένο περιστατικό, κατέθεσε στο δικαστήριο και ο αστυνομικός που κλήθηκε στο σημείο για να «ηρεμήσει τα πνεύματα». 

«Ήταν 4.30 το μεσημέρι. Ο κατηγορούμενος ήταν εκτός εαυτού, τον πλησιάσαμε, μας έλεγε «αφήστε με, δεν είμαι καλά» και χτυπούσε το κεφάλι του στον τοίχο. Προσπάθησα να τον απομακρύνω και να τον ηρεμήσω. Τον πήγαμε στο τμήμα και προσπαθούσαμε να τον συγκρατήσουμε να μην παρεκτραπεί. Περίοικοι μας είπαν ότι ο κατηγορούμενος είχε απειλήσει τον μηνυτή» ανέφερε.

Από την πλευρά ο 69χρονος δολοφόνος είχε αναφέρει τότε στην απολογία του ότι «έχω πάρει 30 φορές την αστυνομία από τα νεύρα μου. Δεν μπορούμε να ησυχάσουμε. Δεν έχω απειλήσει ποτέ κανένα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top