Πειραιάς: «Τώρα σε τελείωσα» - Πατέρας τριών παιδιών το θύμα της δολοφονίας

Τον σκότωσε για μια θέση πάρκινγκ

Έγκλημα Πειραιάς: Τώρα Σε Τελείωσα - Τα Λόγια Του Δράστη
Ρεπορτάζ του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του Star για το έγκλημα στον Πειραιά

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από τη νέα στυγερή δολοφονία. Ένας 69χρονος στον Πειραιά μέρα μεσημέρι πυροβόλησε και σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα  έναν εργαζόμενο σε πάρκινγκ. «Τώρα σε τελείωσα», είπε ο δράστης, όταν επέστρεψε και έριξε τη χαριστική βολή στον 39χρονο.

Πειραιάς: Νεκρός 39χρονος σε πάρκινγκ - Τον πυροβόλησαν στο κεφάλι

Πατέρας τριών παιδιών ήταν ο 39χρονος αλβανικής καταγωγής που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ. Ο άτυχος άνδρας βρισκόταν στη δουλειά του σε έναν πάρκινγκ στον Πειραιά, στην οδό Πραξιτέλους, όταν διαπληκτίστηκε έντονα με γείτονα. 

Δολοφονία Πειραιάς

Στιγμιότυπα από το σημείο της δολοφονίας του 39χρονου υπαλλήλου σε πάρκινγκι / Φωτογραφίες Eurokinissi (Γιάννης Παναγόπουλος)

Έγκλημα Πειραιάς

Σκότωσε 39χρονο πατέρα στον Πειραιά

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης ζήτησε τον λόγο από το θύμα για μια θέση στάθμευσης στο διπλανό πάρκινγκ. Μετά τον έντονο τσακωμό, ο δράστης ανέβηκε στο διαμέρισμά του, πήρε την κυνηγετική καραμπίνα, επέστρεψε στο πάρκινγκ και πυροβόλησε εν ψυχρώ τον 39χρονο.

«Σε τελείωσα, τώρα σε τελείωσα», φέρεται να είπε ο 69χρονος την ώρα που το θύμα κείτοταν νεκρό, πριν του ρίξει τη χαριστική βολή.

Αμέσως μετά το περιστατικό, ο 69χρονος πήγε και «ταμπουρώθηκε» στο σπίτι του, όμως λίγη ώρα αργότερα παραδόθηκε στην αστυνομία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και ότι και στο παρελθόν είχε έρθει σε αντιπαράθεση και με άλλους καταστηματάρχες της περιοχής.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top