Ιωάννινα: «Μπαμπά πονάω!» - Τα τελευταία λόγια της 20χρονης στον πατέρα της

Η Εύη υπέστη σηπτικό σοκ και πέθανε - Το χρονικό της νοσηλείας της

Ο πατέρας της 20χρονης μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

«Ραγίζει» καρδιές ο πατέρας της 20χρονης Εύης, της φοιτήτριας από τη Χίο που κατέληξε στο νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου είχε διεγνωσθεί με αμυγδαλίτιδα. «Μπαμπά, πονάω», ήταν τα τελευταία λόγια της στον πατέρα της, πέντε ώρες πριν αφήσει την τελευταία της πνοή.

Ιωάννινα: Κατεπείγουσα προκαταρκτική για τον θάνατο της 20χρονης φοιτήτριας

Συντετριμμένος είναι ο πατέρας της 20χρονης Παρασκευής, ο οποίος ταξίδεψε από τη Χίο στα Ιωάννινα, όπου κατέληξε η κόρη του. «Το παιδί μου ήρθε εδώ για να σπουδάσει. Και ξέρω ότι με ακούνε τώρα πολλοί γονείς. Θέλω να προστατεύσω και τα υπόλοιπα παιδιά, Να μην ξανασυμβεί...», είπε μιλώντας στην εκπομπή T Live και πρόσθεσε: 

«Ήμασταν ήσυχοι ότι το παιδί ήταν σε πανεπιστημιακό νοσοκοκείο και είχε απλά μια αμυγδαλίτιδα. Μέχρι στιγμής δεν ξέρουμε από τι πέθανε, ούτε οι γιατροί ξέρουν. Μας καθησύχαζαν για την υγεία του, μας έλεγαν ότι δεν κινδυνεύει».

«Μιλούσαμε καθημερινά στο τηλέφωνο με το παιδί... Την τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν πολύ τραγικό... Μου είπε "Μπαμπά πονάω σε όλο το σώμα"... Ήταν ακόμα σε κατάσταση που μπορούσε να με καλέσει η ίδια. Και μετά από πέντε ώρες πέθανε».

Όσα είπε ο πατέρας της 20χρονης φοιτήτριας που πέθανε στα Γιάννενα / Βίντεο Alpha

Η Εύη υπέστη σηπτικό σοκ και πέθανε - Το χρονικό της νοσηλείας της

Στις 5 Σεπτεμβρίου η 20χρονη πήγε στο νοσοκομείο Ιωαννίνων μαζί με έναν φίλο της και οι δύο με συμπτώματα αμυγδαλίτιδας. Την επόμενη ημέρα ο φίλος της πήρε εξιτήριο, όμως το κορίτσι έμεινε για νοσηλεία, αφού τα συμπτώματα άρχισαν να χειροτερεύουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής του Alpha, περίπου μια εβδομάδα μετά, στις 11 Σεπτεμβρίου, άρχισαν να κάνουν εξειδικευμένες εξετάσεις στο παιδί, καθώς η κατάσταση της υγείας του άρχισε να επιβαρύνεται. 

Στις 12 Σεπτεμβρίου έκανε ακόμα μια εξέταση, όμως στις 13/9 τα ξημερώματα η 20χρονη άρχισε να παραπονιέται για έντονους πόνους στην κοιλιά και έτσι υπεβλήθη και σε άλλη εξέταση από τους γιατρούς. Τότε εντόπισαν ότι το κορίτσι υπέστη σηπτικό σοκ. Την πήγαν για αξονική τομογραφία και εκεί τη διασωλήνωσαν. Όμως στον δρόμο για τη ΜΕΘ το κορίτσι κατέληξε.

Το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό προσπάθησε να την επαναφέρει στη ζωή κάνοντάς της ΚΑΡΠΑ για 45 λεπτά, όμως δεν τα κατάφεραν.

Η υπόθεση του θανάτου της 20χρονης ερευνάται, ενώ υπήρξε και παρέμβαση εισαγγελέα προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες «χάθηκε» το κορίτσι.

Η ιατροδικαστική εξέταση για τα ακριβή αίτια θανάτου αναμένεται το πρωί της Παρασκευής, παρουσία ιατροδικαστή από την Αθήνα που ορίστηκε ως τεχνικός σύμβουλος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top