Ιωάννινα: Κατεπείγουσα προκαταρκτική για τον θάνατο της 20χρονης φοιτήτριας

Η κοπέλα είχε διαγνωσθεί με αμυγδαλίτιδα και πέθανε από ανακοπή

Ιωάννινα: 20χρονη μπήκε στο νοσοκομείο με αμυγδαλίτιδα και πέθανε από ανακοπή / Βίντεο από «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για να διερευνηθούν τα αίτια του θανάτου της 20χρονης φοιτήτριας με καταγωγή από τη Χίο, διατάχθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Τραγωδία στα Ιωάννινα: Νεκρή 20χρονη φοιτήτρια που διεγνώσθη με αμυγδαλίτιδα

Την εντολή για την Προκαταρκτική έδωσε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Ιωάννης Καρβέλης, σύμφωνα με το epiruspost.gr. Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής θα εξεταστούν πιθανά λάθη ή παραλείψεις που έγιναν κατά τη νοσηλεία της ενώ αναμένεται και το πόρισμα της Ιατροδικαστικής εξέτασης.

Η κοπέλα εισήχθη στην Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική πριν από μία εβδομάδα και διαγνώσθηκε με αμυγδαλίτιδα. Προσήλθε με φιλικό της πρόσωπο, το οποίο είχε επίσης τα ίδια συμπτώματα, αλλά πήρε εξιτήριο μετά από δύο ημέρες.

Η κατάστασή της, ωστόσο, αντί να βελτιώνεται, συνεχώς επιδεινωνόταν. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο πυρετός επέμενε ενώ είχε έντονους πόνους στην κοιλιά, οι οποίοι αποδόθηκαν σε γαστρεντερίτιδα. Έγινε αξονική τομογραφία και παρέμεινε στην Κλινική.

Χθες κατά τη διάρκεια εξετάσεων η κοπέλα έπαθε ανακοπή. Διασωληνώθηκε και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων όπου και κατέληξε.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top