Σοβαρό τροχαίο στην ΠΑΘΕ - Τέσσερις νεκροί και πολλοί τραυματίες

Λεωφορείο συγκρούστηκε με δύο ΙΧ

Τέσσερις νεκροί και πολλοί τραυματίες ο μέχρι τώρα τραγικός απολογισμός από το σοβαρό τροχαίο στην ΠΑΘΕ / Βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Σοβαρό τροχαίο με νεκρούς και τραυματίες σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στην ΠΑΘΕ, όταν λεωφορείο συγκρούστηκε με δύο αυτοκίνητα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν νεκροί.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στο στο 521ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης, στην έξοδο προς Ευζώνων. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο, στο οποίο εμπλέκονται ένα λεωφορείο και δύο Ι.Χ.

Στο τουριστικό λεωφορείο επέβαιναν 78 επιβάτες, ενώ τέσσερα άτομα βρίσκονταν στο ένα αυτοκίνητο και δύο στο άλλο.

Τροχαίο στον ΠΑΘΕ

Φωτογραφία Intime

Σοβαρό τροχαίο με νεκρούς και τραυματίες στο ΠΑΘΕ

Φωτογραφία Intime

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Πυροσβεστικής στο Mega, κατά την επιχείρηση της πυροσβεστικής που βρίσκεται στο σημείο απεγκλωβίστηκαν από το ένα ΙΧ τρία άτομα χωρίς τις αισθήσεις τους και ένα σοβαρά τραυματισμένο, το οποίο κατέληξε λίγες ώρες αργότερα. Από το δεύτερο αυτοκίνητο δύο άτομα είναι σοβαρά τραυματισμένα.

Τροχαίο με νεκρούς και τραυματίες στο ΠΑΘΕ

Φωτογραφία Intime

Τροχαίο με νεκρούς στο ΠΑΘΕ

Φωτογραφία Intime

Από τους 81 επιβάτες τραυματίστηκαν οι 53, οι οποίοι έχουν μεταφερθεί με ασθενοφόρα στα νοσοκομεία του Κιλκίς και της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, 13 μεταφέρθηκαν στο Ιπποκράτειο, 3 στο Νοσοκομείο Γουμένισσας, 33 στο Νοσοκομείο Κιλκίς (οι περισσότεροι με όλως ελαφρά τραυματισμούς και προληπτικά). Οι υπόλοιποι μη τραυματισθέντες, 29 μεταφέρθηκαν στο ΚΑΠΗ Πολυκαστρου, 2 οδηγοί παραμένουν στο σημείο του δυστυχήματος και 1 επιβάτης συνόδευσε τραυματία στο Ιπποκράτειο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top