Κακοκαιρία Daniel: Επτά οι νεκροί - Βρέθηκε η σορός άνδρα στον Βόλο

Πληροφορίες για μια ακόμα νεκρή μέσα σε σπίτι στον Παλαμά

Κακοκαιρία Daniel: Οχτώ Οι Νεκροί Σε Βόλο Και Καρδίτσα

Δραματικές είναι οι εξελίξεις σχετικά με την κακοκαιρία Daniel, με τον αριθμό των νεκρών να αυξάνεται. Σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε νεκρός ένας άνδρας στον Βόλο, ενώ σύμφωνα με μια εθελόντρια υπάρχει μια νεκρή και στον Παλαμά Καρδίτσας

Κακοκαιρία Daniel: Έσπασε ανάχωμα του Πηνειού – 112 σε δύο ακόμα χωριά

Όπως έγινε γνωστό η σορός του άνδρα βρέθηκε σε θαλάσσια περιοχή στην παραλία Ίσαλος και σύμφωνα με το thenewspaper.gr, πρόκειται για γνωστό επιχειρηματία του Βόλου.

Γύρω στις 11:00 το πρωί ο άτυχος άνδρας βρέθηκε από το λιμεναρχείο να επιπλέει στη θάλασσα. 

Καρδίτσα: Συγκλονιστικές εικόνες από απεγκλωβισμούς κατοίκων με Σινούκ

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αναζητούσε νερό και πήγε να γεμίσει μπιτόνια στο σιντριβάνι του Αναύρου. Επειδή δεν βρήκε, πλησίασε στη θάλασσα κι έπεσε από τα βράχια. Από χθες το βράδυ τον αναζητούσε η γυναίκα του. 

Εθελόντρια ανέφερε επίσης στο Open ότι μέσα σε σπίτι στον Παλαμά υπάρχει νεκρή μια ηλικιωμένη γυναίκα, κάνοντας έκκληση να σταλεί βοήθεια. 

Κακοκαιρία: Άγνωστος ο αριθμός των αγνοούμενων - Αγωνία στην Καρδίτσα

«Έκκληση σε όσους έχουν φουσκωτά να συνδράμουν. Σας παρακαλώ, πρέπει να βγάλουμε κόσμο, έχουμε θύματα μέσα. Υπάρχουν θύματα μέσα σε σπίτι. Υπάρχει μέσα σε σπίτι νεκρός», τόνισε η Ειρήνη Δήμου, στο Open. 

Κακοκαιρία: Οι δραματικοί απεγκλωβισμοί με ελικόπτερα από τις ταράτσες

Όπως είπε πρόκειται για μια ηλικιωμένη στην οδό 25ης Μαρτίου προς τον Περιφερειακό. Ανέφερε επίσης πως υπάρχει μια επιληπτική γυναίκα, η οποία χρειάζεται τα φάρμακά της και δεν μπορούν να την προσεγγίσουν. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top