Blue Horizon: Από πνιγμό ο θάνατος του 36χρονου - Τι έδειξε η νεκροψία

Έφερε χτύπημα στο κεφάλι από «θλων όργανο», λέει ο ιατροδικαστής

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στη σορό του άτυχου Αντώνη που πνίγηκε στο λιμάνι του Πειραιά, όταν μέλη του πληρώματος τον έσπρωξαν στη θάλασσα για να μην επιβιβαστεί στο πλοίο/ ρεπορτάζ Τασούλας Παπανικολάου στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του 36χρονο Α.Κ, που έχασε τη ζωή του, όταν μέλη του πληρώματος «Blue Horizon» τον έσπρωξαν στη θάλασσα, προκειμένου να τον εμποδίσουν να επιβιβαστεί στο πλοίο, το οποίο αναχωρούσε για Κρήτη.

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το Blue Horizon - «Σώστε τον», φώναζε ο κόσμος

Σύμφωνα με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ο θάνατός του οφείλεται σε πνιγμό. Η σορός του έφερε χτύπημα στο κεφάλι από «θλων όργανο».

Μετά την πτώση του 36χρονου στη θάλασσα το «Blue Horizon» συνέχισε το ταξίδι του. Ήταν επί μία ώρα εν πλω όταν με εισαγγελική εντολή επέστρεψε στο λιμάνι του Πειραιά. Καπετάνιος και πλήρωμα προσήχθησαν, ενώ το πλοίο με τους επιβάτες συνέχισε το ταξίδι του προς το Ηράκλειο με άλλο καπετάνιο- Η άφιξή του σήμερα στο λιμάνι του Ηρακλείου Κρήτης/ ΙΝΤΙΜΕ 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε η Τασούλα Παπανικολάου στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star, στον πνιγμό του άτυχου 36χρονου συνετέλεσε και η δίνη της θάλασσας. 

Πειραιάς: Ραγίζει καρδιές ο αδελφός του 36χρονου Αντώνη

Βάσει πρωτοκόλλου, διενεργήθηκαν και τοξικολογικές εξετάσεις.

O Aντώνης ήταν 36 ετών, παιδί 10μελούς οικογένειας, βιοπαλαιστής και ζούσε στις εργατικές πολυκατοικίες στο Λασίθι

O Aντώνης ήταν 36 ετών, παιδί 10μελούς οικογένειας, βιοπαλαιστής και ζούσε στις εργατικές πολυκατοικίες στο Λασίθι

Πειραιάς: «Τον έριξαν στη θάλασσα και τον κοιτούσαν με απάθεια»

Στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πειραιά, όπου οι ιατροδικαστές κ.κ. Μπογιόκας και Τσαντίρης διενήργησαν τη νεκροψία, βρέθηκε και κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών για να φωτογραφίσει τη σορό του 36χρονου Αντώνη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top