Κακοκαιρία: Δρόμος «κατάπιε» ΙΧ - Η στιγμή που απεγκλωβίζουν τον οδηγό

Συγκλονιστικό βίντεο από τη διάσωση στο Πήλιο

Κόβει την ανάσα η επιχείρηση διάσωσης οδηγού στην περιοχή του Πηλίου, ο οποίος βρέθηκε στο κενό με το αυτοκίνητό του σε δρόμο που έχει ανοίξει στα δύο από την κακοκαιρία Daniel, που πλήττει από χθες την περιοχή. 

«Σαρώνει» η κακοκαιρία Daniel - Πότε θα «χτυπήσει» την Αττική

Σύμφωνα με μαρτυρίες στο Mega, ο δρόμος, που οδηγεί στην Αργαλαστή στο νότιο Πήλιο, είχε πέσει από χθες. Στο σημείο υπήρχε ένα τρίγωνο, ωστόσο, στις 07:30 το πρωί ο οδηγός δεν έδωσε σημασία, πέρασε το σήμα και κατέληξε στο κενό. 

Σε βίντεο που κατέγραψε η κάμερα της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega», απαθανάτισε τις προσπάθειες των ανδρών της ΕΜΑΚ που έσπευσαν στο σημείο για να απεγκλωβίσουν τον οδηγό. 

Δραματικές ώρες βιώνει το Πήλιο: Εγκλωβισμοί και καταστροφές 

Οι διασώστες κατέβηκαν στο σημείο, όπου είχε εγκλωβιστεί το αυτοκίνητο και με κοπτικά μηχανήματα κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον οδηγό ζωντανό. Με φορείο τον ανέσυραν στο οδόστρωμα, από την πλευρά όμως του νότιου Πηλίου, όπου δεν υπάρχει νοσοκομείο. 

Άνδρες της ΕΜΑΚ απεγκλώβισαν ζωντανό οδηγό που βρέθηκε στο κενό σε δρόμο που είχε ανοίξει στα δύο στο Πήλιο

Άνδρες της ΕΜΑΚ απεγκλώβισαν ζωντανό οδηγό που βρέθηκε στο κενό σε δρόμο που είχε ανοίξει στα δύο στο Πήλιο

Κικίλιας για κακοκαιρία: Το πιο ακραίο φαινόμενο όσο τηρούνται αρχεία

Για τον λόγο αυτό, δημιούργησαν μια αερογέφυρα με σχοινιά, ώστε να μπορέσουν να μεταφέρουν το φορείο στην απέναντι πλευρά και να μεταφερθεί ο άνθρωπος στο νοσοκομείο. 

«Έριξε 800 τόνους νερού στη Ζαγορά - Όσο στην Αθήνα σε δύο χρόνια»

Στο σημείο βρίσκεται και μπουλντόζα, η οποία έχει δέσει ιμάντα στον άξονα του αυτοκινήτου προκειμένου να το τραβήξουν προς τα πάνω.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top