Νέα Φιλαδέλφεια: Aπόρρητη έκθεση προειδοποιούσε για αγώνα «υψηλού κινδύνου»

Το Star αποκαλύπτει την έκθεση των αστυνομικών Αθλητικής Βίας

Το ρεπορτάζ της Κατερίνας Μαστραντωνάκη στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star για την απόρρητη έκθεση των αστυνομικών Αθλητικής Βίας που προειδοποιούσαν για το «υψηλού κινδύνου» παιχνίδι

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για τις έρευνες που γίνονται προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένα νέο παιδί. 

Δολοφονία Νέα Φιλαδέλφεια: O Mιχάλης είχε πάει να αγοράσει εισιτήριο

Αρχικά και μέχρι να ολοκληρωθεί η ένορκη διοικητική εξέταση, με απόφαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου, απομακρύνονται από τις θέσεις τους ο Προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους και όλοι οι επικεφαλής των τμημάτων Τροχαίας από τα Ιωάννινα μέχρι και την Κόρινθο, καθώς φαίνεται πως υπάρχουν ευθύνες που το κομβόι των Κροατών μπήκε ανενόχλητο στη χώρα.

Οικονόμου για δολοφονία οπαδού ΑΕΚ: Απομακρύνονται 7 αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ

«Όσον αφορά το γεγονός της διέλευσης των οπαδών της Dinamo Zagreb από τα ελληνικά σύνορα, την πορεία τους εντός της Ελλάδας και την τελική άφιξή τους στον τόπο των επεισοδίων, δε θα μασήσω τα λόγια μου. Το γεγονός είναι ανεπίτρεπτο και απαράδεκτο, καθώς είναι σαφώς κατώτερο των δυνατοτήτων και της αποδεδειγμένης ικανότητας της ΕΛ.ΑΣ., η οποία ναι μεν προχώρησε γρήγορα στην προσαγωγή και σύλληψη 98 ατόμων, στον τομέα όμως της πρόληψης και της αποτροπής απέτυχε» σημείωσε σε ανακοίνωσή του ο Γιάννης Οικονόμου.

Δολοφονία οπαδού στη Νέα Φιλαδέλφεια: Την παραίτηση Οικονόμου ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Το Star αποκαλύπτει την απόρρητη έκθεση της αστυνομίας

Φαίνεται πως το εν λόγω παιχνίδι δεν είχε υποτιμηθεί καθόλου από τους αστυνομικούς της Αθλητικής Βίας. Σε απόρρητη έκθεση 27 σελίδων που είχαν συντάξει και θα παρουσιαστεί αναλυτικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ανέφεραν μέχρι και τι καιρό θα κάνει την ημέρα του αγώνα.

Το Star αποκαλύπτει την απόρρητη έκθεση της αστυνομίας για το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Ντιναμό

Το Star αποκαλύπτει την απόρρητη έκθεση της αστυνομίας για το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Ντιναμό

Οι αστυνομικοί στην έκθεσή τους είχαν αναφερθεί στους Κροάτες, χαρακτηρίζοντάς τους «επικίνδυνους» και πως επρόκειτο για παιχνίδι «υψηλού κινδύνου».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top