Δολοφονία Νέα Φιλαδέλφεια: O Mιχάλης είχε πάει να αγοράσει εισιτήριο

Δέχθηκε ένα χτύπημα στο χέρι που του προκάλεσε ακατάσχετη αιμορραγία

Το ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μπούσιου στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Συγκλονίζει και προκαλεί οργή η νέα αιματηρή συμπλοκή οπαδικής βίας, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ, έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας

Νέα Φιλαδέλφεια: Αυτός είναι ο 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ που δολοφονήθηκε

Oι Κροάτες χούλιγκανς μαζί με Έλληνες συνεργούς, οι οποίοι έδρασαν σαν εκπαιδευμένο τάγμα εφόδου, έφτασαν ανενόχλητοι στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, σκορπώντας τον θάνατο και τον πανικό.  

To σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ/ Eurokinissi Θανάσης Δημόπουλος

To σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ/ Eurokinissi Θανάσης Δημόπουλος

Ο 29χρονος Μιχάλης ήταν γνωστός οπαδός της ΑΕΚ. Είχε πάει χθες στο γήπεδο προκειμένου να αγοράσει εισιτήριο για να παρακολουθήσει τον αγώνα της ομάδας του με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, που θα διεξαγόταν σήμερα. Εκεί που καθόταν, ξεκίνησε η επιδρομή των χούλιγκανς.

Ο 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία - Intimenews

Το μοιραίο χτύπημα για τον Μιχάλη φαίνεται πως ήταν μια μαχαιριά στο δεξί του χέρι, η οποία προκάλεσε ακατάσχετη αιμορραγία και τελικά τον θάνατό του. 

Σκηνικό πολέμου έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας/  Eurokinissi Θανάσης Δημόπουλος

Σκηνικό πολέμου έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας/  Eurokinissi Θανάσης Δημόπουλος

Οι αστυνομικοί των Ανθρωποκτονιών ερευνούν αν το σημείο όπου βρέθηκε αιμόφυρτος ο 29χρονος Μιχάλης, δέχθηκε και την επίθεση. Υποψιάζονται ότι ο οπαδός της ΑΕΚ μαχαιρώθηκε σε άλλο σημείο, το οποίο αναζητούν. Ο δράστης και το αιχμηρό αντικείμενο της δολοφονίας δεν έχουν βρεθεί. Οι αρχές θέλουν να εντοπίσουν το σημείο της επίθεσης για να προσπαθήσουν να εντοπίσουν από το βιντεοληπτικό υλικό τον δράστη.

Ντιναμό: Ποιοι είναι οι ακροδεξιοί Bad Blue Boys που σκότωσαν τον 29χρονο

Εκ των υστέρων, η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε 98 προσαγωγές, κυρίως Κροατών. Οι χούλιγκανς ήρθαν με οργανωμένο σχέδιο να κάνουν επιδρομή. Ανάμεσα στα κατασχεθέντα αντικείμενα είναι προστατευτικά ώμων και μασελάκια για τα δόντια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top