Πήλιο: Συνεχίζεται το θρίλερ με τον θάνατο της 59χρονης Γερμανίδας   

Τι αναφέρει ο σύζυγός στην κατάθεσή του

Το θρίλερ γύρω από τον μυστηριώδη θάνατο της 59χρονης Γερμανίδας στο Πήλιο συνεχίζεται. Οι αστυνομικοί μέσα από καταθέσεις προσπαθούν να εξακριβώσουν αν η γυναίκα δολοφονήθηκε ή χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα

Πήλιο: Ο δράστης σκότωσε τη γυναίκα πισώπλατα

Γρίφος ο θάνατος της 59χρονης στο Πήλιο – Ψάχνουν το όπλο του εγκλήματος

Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του Star στη Θεσσαλία Δήμητρα Τζιότζιου, ο σύζυγος της γυναίκας κλήθηκε για δεύτερη φορά από την αστυνομία για να δώσει κάποιες επιπλέον διευκρινήσεις. Στην αρχική του κατάθεση στους αξιωματικούς της ασφάλειας ανέφερε γιατί καθυστέρησε 4 και πλέον ώρες για να ενημερώσει τις αρχές.

Πήλιο: Γρίφος παραμένει η αιτία θανάτου της 59χρονης Γερμανίδας

Πήλιο: Γρίφος παραμένει η αιτία θανάτου της 59χρονης Γερμανίδας 

«Ήμουν μέσα στο σπίτι μαζί με κάποιο τεχνικό. Μόλις έφυγε, κοιμήθηκα. Οταν ξύπνησα και βγήκα έξω την είδα πεσμένη στο έδαφος. Προσπάθησα να την συνεφέρω αλλά δεν κουνιόταν» υποστήριξε.   

Πήλιο: «Πήγα για ύπνο και τη βρήκα μετά από πέντε ώρες νεκρή»

Το πρωί κλήθηκαν για κατάθεση γείτονες του ζευγαριού, οι οποίοι όπως είπαν δεν άκουσαν ούτε αντιλήφθηκαν το παραμικρό. Το ενδιαφέρον των αστυνομικών επικεντρώνεται στο γεγονός πως το σώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε σε ανηφορικό σημείο μπροστά από την καγκελόπορτα του σπιτιού, αλλά και στον τρόπο που δέχθηκε τη σφαίρα. Ίχνη παραβίασης δεν υπάρχουν, ενώ άφαντο παραμένει και το όπλο του εγκλήματος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top