Πήλιο: «Πήγα για ύπνο και τη βρήκα μετά από πέντε ώρες νεκρή»

Τι είπε ο σύζυγος της Γερμανίδας – Τα σενάρια που εξετάζονται

Σε πραγματικό θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της Γερμανίδας, η οποία βρέθηκε νεκρή στην αυλή του σπιτιού της στο Πήλιο. Αρχικά ο θάνατος της είχε αποδοθεί σε αιφνίδιο αίτιο, όμως τελικά αποδείχθηκε ότι είχε δεχθεί σφαίρα από πυροβόλο όπλο μικρού διαμετρήματος. 

Πήλιο: Τι κατέθεσε ο σύζυγος της γυναίκας

Η αστυνομία κάλεσε για κατάθεση τον σύζυγο της γυναίκας και τις δίδυμες κόρες τους. Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega ο 62χρονος ισχυρίστηκε πως την ώρα του συμβάντος βρισκόταν μέσα στο σπίτι με έναν τεχνικό, προκείμενου να κάνουν κάποιες εργασίες. 

Πήλιο: Ο δράστης σκότωσε τη γυναίκα πισώπλατα

Όταν αυτές ολοκληρώθηκαν, ο τεχνικός αποχώρησε και ο ίδιος ξάπλωσε να κοιμηθεί. Όταν τελικά ξύπνησε βρήκε τη σύζυγό του νεκρή στην αυλή του σπιτιού τους. 

Η γυναίκα φορούσε μαγιό, από πάνω ποδιά μαγειρέματος και παντόφλες. Το άψυχο σώμα της βρέθηκε σε ανηφορικό σημείο της αυλής, μπροστά στην καγκελόπορτα του σπιτιού, κάτι που δείχνει ότι κατευθυνόταν προς το σπίτι και δέχθηκε τη σφαίρα. 

Πήλιο: Τα σενάρια που εξετάζει η αστυνομία

Στο σπίτι δε βρέθηκαν ίχνη παραβίασης ή διάρρηξης κι έτσι οι αστυνομικοί προσανατολίζονται είτε στο σενάριο της δολοφονίας, είτε στο να δέχθηκε αδέσποτη σφαίρα και να έπεσε νεκρή. 

Πήλιο: Θρίλερ με τον θάνατο τουρίστριας – Βρήκαν σφαίρα στην πλάτη της

Πάντως, σύμφωνα με την ιατροδικαστή, η γυναίκα έφερε «τραύμα ως επί πύλης εισόδου βλήματος στην αριστερή οπίσθια θωρακική επιφάνεια, με φορά από πίσω προς τα εμπρός και με ανωφερή πορεία». Αυτό σημαίνει ότι η σφαίρα είχε ανοδική πορεία, κάτι που δε θα συνέβαινε αν επρόκειτο για αδέσποτη σφαίρα, η οποία λογικά θα έπρεπε να έχει φορά από πάνω προς τα κάτω. 

Πήλιο: Ψάχνουν το όπλο του εγκλήματος

Μετά από τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής που έδειξε θάνατος από βολίδα, οι αστυνομικοί προέβησαν σε εξονυχιστικούς ελέγχους στο σπίτι του ζευγαριού, σε βάρκες, ποιμνιοστάσια και σπίτια της περιοχής. 

Αυτό που αναζητούν είναι ένα 22άρι πιστόλι ή καραμπίνα από το οποίο προήλθε η μοιραία σφαίρα, όμως οι έρευνες δεν έχουν καταλήξει πουθενά, ούτε υπάρχουν στοιχεία για πιθανούς υπόπτους. 

Τέλος φαίνεται πως η μοιραία βολίδα έχει διαγράψει πορεία μεγαλύτερη των 20 μέτρων. 

Πήλιο: Ζούσε στην περιοχή 15 χρόνια

Η άτυχη γυναίκα, με τον σύζυγό της, με τον οποίον ήταν σε διάσταση, αλλά είχαν πολύ καλές σχέσεις, ζούσαν τουλάχιστον 15 χρόνια στη Μηλίνα Πηλίου.

Οι κάτοικοι κάνουν λόγο για έναν ήσυχο άνθρωπο, που έβγαινε συχνά για ψώνια και δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα. 

Κανείς από τους δύο δεν εργαζόταν, καθώς στη Γερμανία είχαν μια εταιρεία την οποία πούλησαν πρόσφατα και με τα χρήματα αγόρασαν το σπίτι που έμεναν. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top