Πάτρα: Η αδελφή της 55χρονης είχε δολοφονηθεί την ίδια μέρα πριν 7 χρόνια

Θύμα δολοφονίας και η άτυχη γυναίκα

Η μοίρα παίζει τραγικά παιχνίδια και αυτό συνέβη και στην περίπτωση της 55χρονη που βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της στην Πάτρα

Πάτρα: Τη βρήκαν νεκρή μέσα στο σπίτι της – Είχε χτυπήματα στο κεφάλι

Ο θάνατος της γυναίκας αποδίδεται σε δολοφονία και όπως αναφέρει το tempo24.news στο ίδιο σπίτι πριν από επτά χρόνια είχε βρεθεί σοβαρά τραυματισμένη η αδελφή της, με χτυπήματα από γροθιές και ρόπαλο στο κεφάλι. 

Η γυναίκα, που δεν τα κατάφερε τελικά, άφησε την τελευταία της πνοή στις 27 Ιουλίου 2016, την ίδια μέρα δηλαδή που δολοφονήθηκε και η 55χρονη, η οποία επίσης είχε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι. 

Γυναικοκτονία Χαλκίδα: «Δεν πέρναγα καλά μαζί της, με είχε για τα θελήματα»

Το κουβάρι εκείνης της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται στις 19 Ιουλίου. Τότε ο γιος της κάλεσε ασθενοφόρο, λέγοντας πως τη βρήκε τραυματισμένη. Η 53χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ έως τις 27 Ιουλίου, οπότε και κατέληξε. 

Ηλεία: Εξιχνιάστηκε δολοφονία μετά από 11 μήνες – Τον σκότωσε ο αδελφός του

Ο γιος της είχε ισχυριστεί πως είτε τη χτύπησαν ληστές, είτε είχε κάποιο σοβαρό ατύχημα μέσα στο σπίτι. Ωστόσο η αστυνομία τον συνέλαβε για τον θάνατο της μητέρας του. Ο ίδιος αρνούταν ότι είχε οποιαδήποτε ευθύνη και τελικά το κατηγορητήριο άλλαξε με αποτέλεσμα να αποφυλακιστεί και να είναι πλέον ελεύθερος. 

Επτά χρόνια μετά η 55χρονη αδελφή της βρέθηκε νεκρή και τα έως τώρα στοιχεία δείχνουν ότι δολοφονήθηκε με τον ίδιο τρόπο με την αδελφή της. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top