Φωτιά Βελεστίνο: Δεύτερος νεκρός ένας 45χρονος βοσκός!    

Τον πρόλαβε η φωτιά προτού προφτάσει να διαφύγει με το κοπάδι του   

Επιβεβαιώνεται δυστυχώς ότι υπάρχει και δεύτερος νεκρός από τη φωτιά στο Βελεστίνο Μαγνησίας, μετά τη γυναίκα που βρέθηκε απανθρακωμένη.  

Φωτιά Βελεστίνο: Νεκρή γυναίκα στον Αλμυρό - Βρέθηκε καμένη

Πρόκειται για κτηνοτρόφο ηλικίας 45 ετών, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, βρισκόταν μαζί με τον αδερφό του και με κοπάδι με πρόβατα στον Άγιο Γεώργιο Φερρών. 

Η τοποθεσία ανεύρεσης της σορού του άτυχου κτηνοτρόφου

Η τοποθεσία ανεύρεσης της σορού του άτυχου κτηνοτρόφου 

Ο ένας όταν είδε τη φωτιά έφυγε, αλλά ο δεύτερος που βρέθηκε νεκρός αποφάσισε να μείνει να βγάλει τα πρόβατα πιο ψηλά στο βουνό, παρά το μήνυμα 112 που είχε σταλεί. 

Φωτιά Βελεστίνο: Ο εντοπισμός της σορού του 45χρονου

Φωτιά Βελεστίνο: Ο εντοπισμός της σορού του 45χρονου 

Χωρίς τις αισθήσεις του διακομίστηκε στο νοσοκομείο ο σύζυγος της γυναίκας που απανθρακώθηκε   

Χωρίς τις αισθήσεις του διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Βόλου ο σύζυγος της άτυχης ηλικιωμένης γυναίκας που βρέθηκε απανθρακωμένη το απόγευμα, στον οικισμό Χοροστάσι. 

Φωτιά στο Βελεστίνο: Καίγονται σπίτια - Ένας αγνοούμενος

Η  γυναίκα φέρεται να είχε κινητικά προβλήματα με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να διαφύγει από το τροχόσπιτο στο οποίο διέμενε, σε παραλία με πυκνή βλάστηση   

Ο σύζυγός της επίσης δεν απομακρύνθηκε, αλλά όταν είδε τη φωτιά προσπάθησε να τη σβήσει. Στη συνέχεια επιχείρησε να μεταφέρει με το αυτοκίνητο το τροχόσπιτο στο οποίο βρισκόταν η γυναίκα του, αλλά δεν πρόλαβε και το τροχόσπιτο τυλίχθηκε στις φλόγες.  Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο σύζυγός της μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top