Φωτιά Λουτράκι: Άνοιξε η εθνική οδός Αθηνών – Κορίνθου προς Αθήνα

Παρά τους καπνούς και τη χαμηλή ορατότητα από την αναζωπύρωση

Φωτιά στο Λουτράκι: (video Star) 

Άνοιξε η εθνική οδός Αθηνών - Κορίνθου στο ρεύμα προς Αθήνα, παρότι, όπως μετέδωσε ο Λάμπρος Δεμερτζής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, εξακολουθεί να είναι χαμηλή η ορατότητα λόγω των καπνών, ενώ κινδύνους προκαλεί και η απόσπαση της προσοχής των οδηγών από τις φλόγες στο πλάι του αυτοκινητοδρόμου.      

Με εντολή της Τροχαίας και  για προληπτικούς λόγους έχει κλείσει το τμήμα του αυτοκινητόδρομου της Ολυμπίας Οδού από τον κόμβο Αγίων Θεοδώρων μέχρι τον κόμβο Επιδαύρου εξαιτίας της μεγάλης φωτιάς.

Φωτιά στο Λουτράκι: Εκκενώνονται κατασκηνώσεις και οικισμοί -Μήνυμα του 112

Η Ολυμπία Οδός παρακαλεί τους οδηγούς που βρίσκονται στο δρόμο να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις της Τροχαίας και να επιδείξουν προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την περιοχή και εκείνους που δεν έχουν ξεκινήσει το ταξίδι τους ακόμα να το αναβάλλουν προσωρινά μέχρι νεοτέρας.

Πυρκαγιές: Έκτακτη διυπουργική σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία 

Πριν από λίγο  άνοιξε και στα δύο ρεύματα όμως, η παλιά εθνική Αθηνών – Κορίνθου, η οποία είχε κλείσει, επίσης από τους Αγίους Θεοδώρους μέχρι τον κόμβο Επιδαύρου, ενώ διακόπηκε και η κυκλοφορία του προαστιακού προς το Κιάτο.    

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top