Βόλος: «Με ισοπέδωσε» - Δεν εμφανίστηκε ο αθλητής που χτύπησε την πρώην του

Σοκάρουν οι φωτογραφίες της γυναίκας με τη σπασμένη μύτη

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον πρώην σύζυγό της 30χρονη στον Βόλο / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Την αγριότητα που δέχθηκε αποκαλύπτουν οι εικόνες της 30χρονης από τον Βόλο, η οποία έπεσε θύμα κακοποίησης από τον πρώην σύζυγό της, αθλητή με διεθνή καριέρα, μπροστά στα μάτια του 4,5 ετών παιδιού τους. 

Βόλος: Διεθνής αθλητής έσπασε τη μύτη της πρώην συζύγου του

«Πήγα να πάρω το παιδί από τα πεθερικά μου, γιατί η Πέμπτη είναι η ημέρα επικοινωνίας με το παιδί, που έπρεπε να δει τον πατέρα του. Έχω την αποκλειστική επιμέλεια του παιδιού και με τις κινήσεις του ήθελε να αποδείξει πως το παιδί δεν ήθελε να έρθει μαζί μου. Άρχισε να με μαγνητοσκοπεί κρατώντας το παιδί στο ένα χέρι. Όταν του απομάκρυνα το κινητό, αφήνει κάτω το παιδί, με πιάνει από το κεφάλι και με κουτουλάει στη μύτη. Με ισοπέδωσε. Έπεσα κάτω και εκείνος συνέχισε να ασχολείται με το κινητό» δήλωσε η 30χρονη στα gegonotanews.gr.

Σοκάρουν οι εικόνες της γυναίκας που κακοποιήθηκε από τον αθλητή πρώην σύζυγό της - gegonota.news

Σοκάρουν οι εικόνες της γυναίκας που κακοποιήθηκε από τον αθλητή πρώην σύζυγό της - gegonota.news

Μετά την επίθεση μάλιστα το παιδί παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο και θυμάται πολύ καθαρά τη στιγμή που ο πατέρας του χτύπησε τη μητέρα του. 

Θεσσαλονίκη: Γρονθοκόπησε την αδερφή του επειδή φρόντιζε τη μητέρα τους

Όπως έγινε επίσης γνωστό μετά από την επίθεση, κι ενώ η γυναίκα μεταφερόταν στο νοσοκομείο για να δεχθεί τις πρώτες βοήθειες ο αθλητής υπέβαλε μήνυση εναντίον της για εξύβριση. 

Βόλος: Δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο ο αθλητής

Χθες έγινε το δικαστήριο, όμως ο αθλητής δεν εμφανίστηκε, επικαλούμενος προβλήματα υγείας. 

Ο αθλητής έσπασε τη μύτη της πρώην συζύγου του με κουτουλιά - gegonota.news

Ο αθλητής έσπασε τη μύτη της πρώην συζύγου του με κουτουλιά - gegonota.news

Σύμφωνα με το gegonota.news, ο ίδιος είχε ζητήσει στις 7 Ιουλίου να αναβληθεί η εκδίκαση της υπόθεσης για χθες γιατί ανέμενε τον δικηγόρο του από τη Θεσσαλονίκη. 

Βόλος: 43χρονη απειλούσε να κάψει ζωντανούς τους γονείς της

Όμως δεν εμφανίστηκε ούτε ο ίδιος, αλλά ούτε και ο δικηγόρος του στο δικαστήριο, παρά μόνο ο πατέρας του για να ζητήσει αναβολή μερικών ακόμα ημερών και συγκεκριμένα μέχρις τις 19 του μήνα. 

Όπως υποστήριξε, ο γιος του αντιμετωπίζει πρόβλημα με την καρδιά και προσκόμισε πιστοποιητικό νοσηλείας από ιδιωτική κλινική που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το δικαστικό μέγαρο. 

«Το παιδί μου είναι σε άθλια κατάσταση. Είχε ταχυκαρδία και επιδεινώθηκε», είπε ο πατέρας του, ενώ για ταχυκαρδία έκανε λόγο και το πιστοποιητικό νοσηλείας.

Κρήτη: Απειλούσε να σφάξει το μωρό του γιατί έκλαιγε

Στο δικαστήριο ήταν μόνο το θύμα, που φορούσε κολάρο και ο συνήγορος υπεράσπισης χαρακτήρισε τη δικαιολογία του αθλητή για να μην εμφανιστεί στο δικαστήριο προσχηματική και ψεύτικη. 

Βόλος: Το χρονικό της υπόθεσης

Ο γνωστός αθλητής ήταν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στο σπίτι των γονιών του στον Βόλο και η πρώην σύζυγός του συνοδευόμενη από μια φίλη της, πήγε στις 9:30 μ.μ στα πεθερικά της με τα οποία μένουν δίπλα, για να πάρει το παιδί. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από τη δικηγόρο της 30χρονης γυναίκας, εκείνος άρχισε να τη βιντεοσκοπεί με το κινητό. Βιντεοσκοπούσε τόσο την ίδια όσο και το παιδί, για να αποδείξει πως δεν ήθελε το 4χρονο να ακολουθήσει τη μητέρα του.

Εκείνη πήγε να του αρπάξει το κινητό από το χέρι και τότε την χτύπησε. Με κουτουλιά της έσπασε τη μύτη. Σοκαρισμένοι και οι γονείς του, σύμφωνα πάντα με τη νομική εκπρόσωπο της 30χρονης, τον ρώτησαν εμβρόντητοι… τι έκανες για να απαντήσει εκείνος. «Έπεσε, τι δεν καταλαβαίνετε». 

Χαλκιδική: Σκότωσε τη σύζυγό του ενώ είχε στην αγκαλιά της τον γιο τους

Η νεαρή γυναίκα δεν κάλεσε αστυνομία ή ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με το αυτοκίνητο της φίλης της. Μέχρι να φτάσει στο Νοσοκομείο ο σύζυγός της είχε καταθέσει μήνυση εναντίον της και μόλις έλαβε τις πρώτες βοήθειες πήγε η μητέρα στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας. 

Αμέσως κινήθηκε η αυτεπάγγελτη διαδικασία και ο 34χρονος συνελήφθη για ενδοοικογενειακή σωματική βία, όπως συνελήφθη και η ίδια. Η 30χρονη εμφανίστηκε την Παρασκευή το μεσημέρι στο Αυτόφωρο με τα ρούχα της γεμάτα αίματα από το χτύπημα που της έσπασε την μύτη καθώς δεν είχε αλλάξει ρουχισμό στο τμήμα όπου κρατήθηκε μετά την μήνυση, ενώ φορούσε κολάρο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top