Θεσσαλονίκη: Γρονθοκόπησε την αδερφή του επειδή φρόντιζε τη μητέρα τους

«Πήγε να με πνίξει και απείλησε να με σκοτώσει»

ενδοοικογενειακή βία

Σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες στη Θεσσαλονίκη, όταν άνδρας γρονθοκόπησε την 55χρονη αδερφή του, επειδή φρόντιζε την ηλικιωμένη μητέρα τους.

Ο άνδρας κρίθηκε ένοχος από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 19 μηνών, με τριετή αναστολή, για τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης και της απειλής.

Ηράκλειο: Άγριος ξυλοδαρμός 24χρονης σε παραλία

Όπως κατέθεσε η 55χρονη, η επίθεση έγινε το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης. Εκείνη επισκέφτηκε τη μητέρα της για να τη φροντίσει και να της μαγειρέψει φαγητό, καθώς η ηλικιωμένη αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Το γεγονός αυτό φαίνεται πως εξόργισε τον αδερφό της καθώς εκείνος δεν ήθελε η αδελφή του να φροντίζει τη μητέρα τους.

Το θύμα εξήγησε ότι είχε συχνούς καβγάδες με τον αδερφό της. Αναφερόμενη στην ημέρα της επίθεσης, περιέγραψε: «Τη ρώτησα πού έχει βάλει το φιδέ για να μαγειρέψω και τότε μπήκε μέσα στο σπίτι ο αδελφός μου. Ήρθε προς το μέρος μου και με χτύπησε δυνατά με μπουνιές στο πρόσωπο και στο κεφάλι».

Υποστήριξε μάλιστα ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο κατηγορούμενους είχε βίαιη συμπεριφορά. Παλαιότερα, είχε επιτέθηκε ξανά στην ίδια, τη μητέρα τους, αλλά και στην πρώην σύζυγό του. «Μέχρι σήμερα δεν τον είχα καταγγείλει γιατί είναι αδελφός μου, όμως δεν πήγαινε άλλο. Φοβάμαι για τη ζωή μου, με έπιασε από τον λαιμό για να με πνίξει και με απείλησε ότι θα με σκοτώσει», τόνισε η 55χρονη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top