Βόλος: Διεθνής αθλητής έσπασε τη μύτη της πρώην συζύγου του

Της επιτέθηκε μπροστά στα μάτια του παιδιού τους

Πριν από λίγο καιρό σοκ είχε προκαλέσει στην Κρήτη το σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας με τον 36χρονο που μαχαίρωσε 14 φορές τη σύντροφό του / Βίντεο αρχείου από δελτίο ειδήσεων Star (6/6/23)

Πασίγνωστος αθλητής με διεθνή καριέρα συνελήφθη στον Βόλο για την κακοποίηση της πρώην συζύγου του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατηγορείται ότι έσπασε με κουτουλιά της μύτη της γυναίκας και στη συνέχεια κατέθεσε μήνυση εναντίον της για εξύβριση, ενώ εκείνη μεταφερόταν αιμόφυρτη στο νοσοκομείο. 

Θεσσαλονίκη: Γρονθοκόπησε την αδερφή του επειδή φρόντιζε τη μητέρα τους

Όπως αναφέρουν τα gegonota.news ο αθλητής χτύπησε την πρώην σύζυγό του μπροστά στα μάτια των γονιών του και του μόλις 4,5 ετών παιδιού τους. 

Όλα έγιναν τον βράδυ της Πέμπτης στο σπίτι των γονιών του. Η πρώην σύζυγος του αθλητή μαζί με μια φίλη της πήγε στις 21:30 στα πεθερικά της, τα οποία μένουν δίπλα από το σπίτι της για να πάρει το παιδί. Εκείνος άρχισε να τη βιντεοσκοπεί με το κινητό του τηλέφωνο για να αποδείξει ότι το παιδί δεν ήθελε να πάει μαζί της. Η γυναίκα φέρεται να προσπάθησε να του πάρει το κινητό από το χέρι και τότε εκείνος τη χτύπησε με κουτουλιά στο κεφάλι και της έσπασε τη μύτη. 

Βόλος: 43χρονη απειλούσε να κάψει ζωντανούς τους γονείς της

Εμβρόντητοι οι γονείς του άρχισαν να του φωνάζουν «τι έκανες» κι εκείνος τους απάντησε «έπεσε, τι δεν καταλαβαίνετε». Η γυναίκα δεν κάλεσε την αστυνομία ή ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με το αυτοκίνητο της φίλης της. 

Μέχρι να φτάσει εκεί, ο διεθνής αθλητής είχε καταθέσει μήνυση εναντίον της και μόλις της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες πήγε στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας. Κινήθηκε αυτεπάγγελτη διαδικασία και ο 34χρονος συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία. 

Κρήτη: Τη χτύπησε και της πέταξε σπασμένο πιάτο τραυματίζοντάς την

Το δικαστήριο αναβλήθηκε για τη Δευτέρα, καθώς ο αθλητής κάλεσε δικηγόρο από τη Θεσσαλονίκη και δεν είχε εκπροσώπηση. Αφέθηκαν και οι δύο ελεύθεροι με τον όρο να μην πλησιάζει ο ένας τον άλλο ούτε στα 50 μέτρα, ενώ το παιδί θα παραμείνει με τη μητέρα του, η οποία έχει την επιμέλεια. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top