Βόλος: 43χρονη απειλούσε να κάψει ζωντανούς τους γονείς της

Ζωή μαρτύριο για τους ηλικιωμένους – Τους χτυπά και τους κλέβει

Βόλος: Ξυλοκόπησε Τους Γονείς Της Γιατί Δεν Της Έδιναν Λεφτά

Την ίδια τους την κόρη κατήγγειλαν στην αστυνομία ηλικιωμένοι γονείς στον Βόλο που ζουν μια ζωή μαρτύριο, καθώς η 43χρονη, η οποία είναι τοξικομανής τους ξυλοκοπά και τους κλέβει χρήματα και αντικείμενα αξίας, για τη δόση της. 

Σύμφωνα με το gegonota.news η τελευταία κλοπή που διέπραξε η γυναίκα ήταν η τηλεόραση των γονιών της, αξίας 900 ευρω, την οποία πούλησε «κοψοχρονιά» για να εξασφαλίσει μια δόση ηρωίνης. 

Κρήτη: Τη χτύπησε και της πέταξε σπασμένο πιάτο τραυματίζοντάς την

Η ίδια ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι την πούλησε 50 ευρώ, αλλά όχι για τη δόση της, αλλά για να αγοράσει εσώρουχα και κρέμα για τα κουνούπια. 

Πάντως οι ηλικιωμένοι γονείς της κατήγγειλαν ότι την Κυριακή μπήκε στο σπίτι τους, απαιτώντας να της δώσουν λεφτά κι όταν εκείνοι αρνήθηκαν τα έσπασε όλα στο σπίτι και άρχισε να χτυπά τον 80χρονο πατέρα της. 

Θεσσαλονίκη: Γρονθοκόπησε τη γυναίκα του επειδή μάλωσε την κόρη τους

Χθες η 43χρονη οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο για ενδοοικογενειακή απειλή, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, εξύβριση και κλοπή, με την ίδια να δεσμεύεται πως θα φύγει από το σπίτι και δε θα ενοχλήσει ξανά τους γονείς της.

Η μητέρα της «λύγισε», καθώς η 43χρονη δεν είναι το μόνο παιδί της που κάνει χρήση. Ο γιoς της είναι φυλακή και το μόνο παιδί που της συμπαραστέκεται είναι η δεύτερη κόρη της. 

Μάλιστα μπροστά στο επεισόδιο της Κυριακής, ήταν και τα δύο εγγόνια του ζευγαριού. «Δεν αντέχεται άλλο αυτή η ζωή», είπε η μητέρα, απελπισμένη.

Χανιά: Χτύπησε με μπουκάλι στο κεφάλι την 19χρονη έγκυο σύντροφό του

Ο 80χρονος πατέρας της 43χρονης κατέθεσε πως η κόρη του έχει «ρημάξει» το σπίτι στις κλοπές. 

«Οι καυγάδες είναι καθημερινοί. Εάν δεν της δώσουμε 30 ευρώ, τα σπάει όλα. Η γειτονιά μόνο με εμάς ασχολείται. Βγαίνει ο κόσμος στα παράθυρα και μας χτυπάει τις πόρτες για να δει αν χρειαζόμαστε βοήθεια. Αναγκάζομαι να της δίνω λεφτά γιατί ντρέπομαι τον κόσμο. Της ζητάμε να φύγει και απαιτεί να φύγουμε εμείς. Έχει σπάσει την κουζίνα και το κινητό της μητέρας της γιατί δεν της το έδωσε για να το πουλήσει. Ψάχνει παντού για χρήματα και όταν πήγα να της πάρω την τσάντα της μητέρας της που την ψαχούλευε, με έγδαρε», είπε για την κόρη του, που απειλεί να τους σκοτώσει και να τους κάψει όταν αρνούνται να της δώσουν χρήματα.

Η κατηγορούμενη με την σειρά της κατέθεσε πως οι γονείς της είναι ανυπόφοροι και δεν της συμπαραστέκονται στην αρρώστια της. 

Πρέβεζα: Έριξε Γυναίκα Και Παιδί Με Το Αμάξι Σε Γκρεμό

«Με φωνάζουν πρεζόνι και λένε ότι θα πεθάνω», είπε στην έδρα, δεσμευόμενη πως θα φύγει από το σπίτι και θα βρει δουλειά.

Η 43χρονη καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 9 μηνών χωρίς αναστολή, καθώς είχε παλιότερη καταδίκη για φορολογικό αδίκημα, με δικαίωμα έφεσης, που έχει αναστέλλουσα δύναμη. Το εάν θα φυλακιστεί θα εξαρτηθεί από την απόφαση του Εφετείου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top