Θεσσαλονίκη: Γρονθοκόπησε τη γυναίκα του επειδή μάλωσε την κόρη τους

«Με έσφιγγε από τον λαιμό και έλεγε ότι θα με σκοτώσει»

Θεσσαλονίκη: Χτύπησε Τη Γυναίκα Του Γιατί Μάλωσε Την Κόρη

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη. Ένας πατέρας γρονθοκόπησε τη σύζυγό του και προσπάθησε να την πνίξει, επειδή εκείνη μάλωσε την 8χρονη κόρη τους.

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της προηγούμενης Τετάρτης. Η 40χρονη μητέρα μόλις είχε επιστρέψει από την εργασία της και ζήτησε από τα παιδιά της, την 8χρονη κόρη της και τους δύο γιους της ηλικίας 17 και 13 ετών να τη βοηθήσουν με τις δουλειές του σπιτιού και να τακτοποιήσουν τα πράγματά τους.

Ο 51χρονος σύζυγος και πατέρας των παιδιών, όταν άκουσε τις φωνές, σηκώθηκε νευριασμένος από το κρεβάτι και επιτέθηκε στη σύζυγό του. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η γυναίκα, της έριξε μπουνιά κάτω από το αυτί, προσπάθησε να την πνίξει με τα χέρια του και την απειλούσε ότι θα τη σκοτώσει.

Μου έδωσε μπουνιά, με έσφιγγε από τον λαιμό και έλεγε ότι θα με σκοτώσει.

Οι δύο γιοι του ζευγαριού ήταν εκείνοι που την έσωσαν. Όπως είπε, μπήκαν στη μέση για να τους χωρίσουν και απείλησαν τον πατέρα τους πως εάν δε σταματήσει θα καλέσουν την αστυνομία.

«Οι δύο γιοι μας μπήκαν μπροστά για να τον σταματήσουν και τότε εκείνος με έπιασε σφιχτά από τον λαιμό και δε σταματούσε να με σφίγγει. Έλεγε στα παιδιά: "δε φοβάμαι, θα τη σκοτώσω και δε με νοιάζει αν μπω φυλακή". Φοβήθηκα πολύ για τη ζωή μου, με έσφιγγε πολύ δυνατά από τον λαιμό και έλεγε συνεχώς πως θα με σκοτώσει», περιέγραψε το θύμα.

Τα παιδιά της, όμως, την έσωσαν. Ειδοποίησαν την Άμεση Δράση και έτσι ο 51χρονος βρέθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας. 

Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε πως εκνευρίστηκε όταν η σύζυγός του μάλωσε την κόρη τους, επειδή της έχει ιδιαίτερη αδυναμία: «Το παιδί έπαιζε στο δωμάτιό του και εκείνη ξεκίνησε να της φωνάζει και να της λέει να κάνει δουλειές στο σπίτι. Άκουσα τις φωνές και σηκώθηκα επειδή έχω αδυναμία στην μικρή. Την ρώτησα γιατί μιλάει έτσι, όμως δεν την άρπαξα ποτέ από τον λαιμό», φέρεται να ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με την κατάθεση της γυναίκας αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο άνδρας της ασκεί βία στα 18 χρόνια που είναι παντρεμένοι. 

Ο 51χρονος καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε 15 μήνες φυλάκισης, με τριετή αναστολή.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top