Δώρα Τσαμπάζη: Συγκλονίζει το μήνυμά της στον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

Σήμερα είναι η επέτειο του γάμου τους

Σχεδόν οχτώ μήνες έχουν περάσει από τον θάνατο του ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη και το κενό που έχει αφήσει στις ζωές της συζύγου του και των παιδιών τους είναι δυσαναπλήρωτο. Σήμερα μάλιστα θα γιόρταζαν και την επέτειο των επτά χρόνων γάμου και η Δώρα Τσαμπάζη με μια ανάρτησή της συγκλόνισε τους followers της. 

Τσαμπάζη: Το πιο δύσκολο ήταν όταν έπρεπε να το ανακοινώσω στην κόρη μου

 

 

Ανέβασε μια φωτογραφία από τον γάμο τους και τη συνόδευσε με τρυφερά λόγια αγάπης για τον σύντροφο που έχασε, αποδεικνύοντας ότι κρατά ακόμα ζωντανό μέσα της τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη. 

Αλ. Νικολαΐδης: Η εξομολόγηση της γυναίκας του 2 μήνες μετά τον θάνατό του

 

 

«Γειά. Πήρα να δω τι κάνεις. Ελπίζω να είσαι καλά. Σου στέλνω αυτό χωρίς πρόλογο ή δεύτερες σκέψεις, συνδέσεις ή ενοχές. Απλώς, ξεμπλέκω αυτό που υπάρχει μέσα στο στήθος μου. Δε θα σε κοιτάω με τον ίδιο τρόπο αλλά, θα σε θυμάμαι ακριβώς όπως σε έβλεπα εγώ. Και κάθε φορά που θα κλείνω τα μάτια μου θα είναι όλα εκεί, όλα όσα έχω κρατήσει.

Συγκινεί η χήρα του Αλ. Νικολαΐδη: Το φως σου θα φέγγει στο σπίτι

 

 

Αλ. Νικολαΐδης: Ο έρωτας, ο γάμος με τη Δώρα Τσαμπάζη και τα δύο παιδιά

Άλλωστε, είμαστε σαν ένα ζευγάρι διαφορετικές κάλτσες. Έτσι μου έλεγες. Εγώ μια από αυτές τις πολύχρωμες με τρύπες και μπαλώματα κι εσύ, μια άσπρη βαμβακερή. Να προσέχεις το κομμάτι μου, ε; Θα προσέχω το δικό σου. Σε αγαπώ. Δική σου», είναι τα λόγια της Δώρας Τσαμπάζη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top