Αλ. Νικολαΐδης: Ο έρωτας, ο γάμος με τη Δώρα Τσαμπάζη και τα δύο παιδιά

Οι στιγμές οικογενειακής ευτυχίας του μεγάλου Ολυμπιονίκη

Θρήνος για τον χαμό του Αλέξανδρου Νικολαΐδη / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Η είδηση του θανάτου του δύο φορές Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη βύθισε σε πένθος όλη τη χώρα. Ο 43χρονος αθλητής «έφυγε» μετά από μια σκληρή και άνιση μάχη με έναν σπάνιο τύπο καρκίνου, το καρκίνωμα nut.

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Ήθελε να «φύγει» στη θαλπωρή του σπιτιού του

Ο σπουδαίος αθλητής και άνθρωπος αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Δώρα Τσαμπάζη και τα δύο τους παιδιά, την 5,5 ετών Ελεάννα και τον 3,5 ετών Γιώργο.

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Με Ελύτη τον αποχαιρετά η σύζυγός του, Δώρα

Αλέξανδρος Νικολαΐδης - Δώρα Τσαμπάζη

Ο Ολυμπιονίκης με την οικογένειά του / Φωτογραφία Instagram

 

 

Στην τελευταία του ανάρτηση την οποία ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης είχε ετοιμάσει για την ημέρα που θα αποχαιρετούσε αυτόν εδώ τον κόσμο, έκανε αναφορά στα αγγελούδια του: 

«Πετύχατε. Με κρατήσατε στη ζωή περισσότερο από όσο αναλογούσε στον πολύ επιθετικό καρκίνο μου, μου χαρίσατε το χρυσό μετάλλιο της παράτασης της ζωής μου σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή, όταν η κόρη μου η Ελεάννα ήταν μόλις 3,5 ετών και δεν θα θυμόταν τίποτα από εμένα, ενώ τώρα στα 5,5 της χρόνια θα με θυμάται έστω σαν μακρινή ανάμνηση και θα μπορεί να διηγηθεί ιστορίες στον μικρό της αδερφό τον Γιώργο, ώστε να με κρατήσουν ζωντανό στην καρδιά τους για πάντα».

Ακολουθεί ολόκληρη η συγκλονιστική τελευταία ανάρτηση του Ολυμπιονίκη:

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Η γνωριμία, ο έρωτας και ο γάμος με τη Δώρα Τσαμπάζη

Ήταν λίγο διάστημα μετά το διαζύγιό του με την πρώην αρχηγό της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, Ρούξι Ντουμιτρέσκου, όταν ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης γνώρισε την όμορφη δημοσιογράφο Δώρα Τσαμπάζη.

Αλέξανδρος Νικολαΐδης

Στιγμές ευτυχίας για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη και τη Δώρα Τσαμπάζη / Φωτογραφία Instagram

Αλέξανδρος Νικολαΐδης - Δώρα Τσαμπάζη

Αλέξανδρος Νικολαΐδης και Δώρα Τσαμπάζη σε κοινή τους εμφάνιση το 2015 / NDP Photo

Ο ίδιος είχε πει για τη γνωριμία τους ότι του άρεσε, την είδε έξω, την κυνήγησε και τα κατάφερε: «Μου άρεσε, την είδα έξω, την κυνήγησα και τα κατάφερα. Στην αρχή υπήρχε αυτό το παιχνίδι, αλλά ξέρεις αυτά είναι σημαντικά όταν είσαι νεαρότερος», είχε πει χαρακτηριστικα σε κοινή συνέντευξή τους στην ΕΡΤ τον Μάιο του 2022.

Το όμορφο ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2016, μετά από τρία χρόνια σχέσης. Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης περίμενε τη μέλλουσα σύζυγό του στην εκκλησία με τον γιο του, Φίλιππο, που απέκτησε από τον πρώτο του γάμο.

Νικολαΐδης - Τσαμπάτζη

Στιγμιότυπα από τον παραμυθένιο γάμο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη και της Δώρας Τσαμπάζη / Φωτογραφίες Instagram

γάμος Νικολαΐδη - Τσαμπάτζη

Έναν χρόνο μετά η ευτυχία τους ολόκληρώθηκε με τον ερχομό της κόρης τους, Ελεάννας. Το 2020, καλωσόρισαν στη ζωή τον γιο τους, Γιώργο.

 

 

«Τα ζευγάρια όσο μένουν μαζί μοιάζουν, λένε, κι εμείς ίσως να είμαστε ακόμα ένα τέτοιο παράδειγμα. Στα σημαντικά της ζωής, στα κοινωνικά, στα ανθρώπινα, πάντα με τη σωστή πλευρά της ιστορίας. Είμαστε διαφορετικοί χαρακτήρες, μαθαίνει ο ένας από τον άλλον. Αλληλοσυμπληρωνόμαστε», είχαν εξομολογηθεί στην κοινή τους συνέντευξη στην εκπομπή της Ερτ, «Μαμά-δες».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Αλέξανδρου Νικολαΐδη και της Δώρας Τσαμπάζη στην εκπομπή της Ερτ «Μαμά-δες»: 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top